Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Ocak 2014 10:34

Altın yeniden inişte

ABD tarım dışı istihdam verisinin beklentilerden düşük gelmesinin ardından yükselişe geçen altının ons fiyatı yönünü tekrar aşağı çevirdi.

Altın yeniden inişte
abd, altın, altının ons fiyatı, altın yeniden inişte, altın fiyatı,

ABD tarım dışı istihdam verisinin beklentilerden düşük gelmesinin ardından yükselişe geçen altının ons fiyatı analistlerin direnç seviyesi olarak belirttikleri 1.255 doları geçemeyince yönünü tekrar aşağı çevirdi. Dün 1.255,38 dolar seviyesine kadar yükselen altının ons fiyatı günü 1.245,43 dolar seviyesinden kapatmıştı. Bugün güne yatay bir seyirle 1.245,07 dolar seviyesinden başlayan altının ons fiyatı en yüksek 1.245,61 doları gördükten sonra şu dakikalarda 1.236,45 dolar seviyelerinde işlem görüyor. Analistler, dün altın fonlarında görülen çıkışların ve Fed yetkililerin parasal sıkılaştırmayı savunan açıklamalarının altının ons fiyatının yönünü tekrar aşağı çevirmesinde etkili olduğunu belirtiyor. Gün içinde ABD ve Avrupa'da açıklanacak verilerin altın fiyatının yönü üzerinde belirleyici olacağını ifade eden analistler, altının ons fiyatının 1.245 dolar seviyesinin destek 1.255 dolar seviyesinin direnç konumunda olduğunu kaydediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...