Tgrt Haber
21 Temmuz 2020 17:57

Altın yine rekor kırdı

Bilecik'te kuyumculuk yapan İbrahim Rafet Sünetci, altın fiyatlarının bugün itibariyle rekor tazelediğini belirterek, "Güne yükselişle başlayan altının gram fiyatı 405 liranın üzerine çıkarak tüm zamanların rekorunu kırdı" dedi.

Altın yine rekor kırdı
altın fiyatları,,altın,,gram altın,,çeyrek altın,

Sünetci, ons altın fiyatlarında yaşanan yükselişle rekor üzerine rekor kırmayı sürdüren gram altın fiyatlarının zirve seviyesine yakın olduğunu söyledi. Gram altın tarihi zirve seviyesini 406 liraya taşırken, çeyrek altının 667 lira, cumhuriyet altınının da 2 bin 725 liradan satıldığını anlatan Sünetci, "Altının ons fiyatı ise, 1 bin 841 dolar seviyesine kadar yükselerek 14 Eylül 2011 tarihinden bu yana en yüksek seviyeyi gördü. Gram altın 406 liradan, çeyrek altın 667 liradan, cumhuriyet altını da 2 bin 725 liradan, bilezik gramı 385 liradan satılıyor" dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...