Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Kasım 2016 09:14

Altında son durum ne? ABD seçimleri etkiledi mi?

Altında son durum ne? Altın şu an kaç lira? ABD seçim sonuçlarının Trump`ın önde gittiğini göstermesinin ardından altın 1,300 doların üzerine fırladı.

Altında son durum ne? ABD seçimleri etkiledi mi?
altın,altında son durum ne, altın şu an kaç lira,abd seçim,trump,

ABD'de seçim heyecanı devam ederken Altın adeta fırladı, Altın, Beyaz Saray umutları için kilit öneme sahip eyaletlerde Cumhuriyetçi aday Donald Trump'ın beklenenden daha fazla destek almasının güvenli liman alımlarını getirmesinin ardından ons başına 1,300 doların üzerine sıçradı.Altının onsu yüzde 3.2 ile Haziran'daki Brexit oylamasından bu yana en hızlı yükselişini göstererek ons başına 1,315.96 dolara kadar çıktı. Metal 1,312.77 dolar seviyesinde seyrediyordu. Altın erken saatlerde yüzde 0.6 aşağıda seyrediyordu.

HEYECANLI VEKLEYİŞ SÜRÜYOR

Londra'da Marex Spectrum Group Ltd. değerli metaller işlem müdürü David Gowett, "Florida herkesin yakından izlediği eyalet," dedi ve "Trump şu anda önde gidiyor, ancak sayılacak daha çok oy var. Trump beklenenden daha iyi gidiyor" şeklinde görüş bildirdi. ABD endeks vadeli kontratları, Asya hisse senetleri gibi riskli varlıklar ve Meksika pesosu, Trump'ın Florida, Ohio ve Kuzey Carolina gibi önemli eyaletlerde Trump'ın önde gitmesi ile, sert düşerken, ABD Hazine tahvilleri ve yen gibi güvenli liman niteliğindeki varlıklar güçlü yükseldi. Seçimler öncesi, anketlerin önemli bölümü Demokrat adar Hillary Clinton'ı önde gösteriyordu ve sayımı yapılan ilk dört eyalette sonuçlar beklendiği gibi çıkmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...