Tgrt Haber
05 Temmuz 2017 09:47

Altının gramı ne kadar oldu? Gram altın fiyatları

Altının gramını sizler için hazırladık. Son zamanlarda yatay seviyede seyreden altın, bugün ne kadar oldu? işte gram altın fiyatları...

Altının gramı ne kadar oldu? Gram altın fiyatları
altın fiyatları,çeyrek altın fiyatları, altın,tam altın fiyatları,

Altın ne kadar oldu sorusunun cevabını haberimizde sizler için paylaştık. Gram altın fiyatları günlük olarak haberimizde. Altının gram fiyatı, 140 lira seviyesinde dengelendi. Dün gün içinde 139,3 liraya kadar gerileyen gram altın, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,69 azalışla 139,6 liradan tamamladı. Altının gram fiyatı, bugün uluslararası piyasa ons fiyatındaki yükselişten bulduğu destekle dünkü kayıplarını bir kısmını telafi etti ve saat 10.15 itibarıyla yüzde 0,3 artışla 140 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altın 230, Cumhuriyet altını da 938 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı ise dünkü yüzde 1,7'lik düşüşn ardından şu dakikalarda yüzde 0,4 değer kazanarak 1.225,4 dolardan alıcı buluyor.

AA Finans Analisti İslam Memiş, dolar endeksinin 96'nın üzerine çıkması ve ABD 10 yıllık tahvil faizlerindeki yükselişin etkisiyle küresel piyasalarda altın talebinin azaldığını belirtiyor. Dün altının ons fiyatının 1.240 dolar desteğini kırması ile satışların hızlandığını dile getiren Memiş, belirsizlikler nedeniyle altının ons fiyatındaki düşüşlerin kalıcı olmayabileceğini kaydetti.

Memiş, bugün ve yarın altının ons fiyatını olumlu yönde destekleyecek haber ve veri akışının olmadığına dikkati çekerek, altının gram fiyatında ise 138 liranın destek 142 liranın direnç konumuna geldiğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...