Tgrt Haber
02 Ocak 2015 08:43

Ankesörlü telefonların ilk 2 dakikası bedava oluyor

Türk Telekom, yeni yılda müşterilerine ücretsiz hediye dakikalar sunuyor. Türkiye'nin her yerinde ankesörlü telefonlardan yapılacak şehir içi ve şehirler arası konuşmaların ilk 2 dakikası bedava oluyor.

Ankesörlü telefonların ilk 2 dakikası bedava oluyor
türk telefon, ankesör, ankösörlü telefon bedava, telefon,

Kampanya kapsamında 52 binden fazla ankesörlü telefonla 26 Mart 2015'e kadar yapılacak tüm şehir içi ve şehirler arası konuşmaların ilk 2 dakikası bedava. 2014 yılı sonu itibariyle başlayan kampanya tüm Türkiye'ye ankesörlü telefonlar üzerinden ücretsiz yeni yıl kutlaması yapabilme ve en güzel dilekleri sevdikleriyle paylaşabilme imkanı sunuyor. Özellikle öğrenciler, aileleri ve arkadaşları ile ücretsiz konuşma imkanına kavuşuyor. Telefon kartı ve kredi kartı ile kullanılabilen ankesörlü telefonlardan kampanya boyunca yapılacak görüşmelerin ilk 2 dakikasına ücret ödenmeyecek. Kampanya, askeri birlikler ve cezaevleri dışında kalan tüm ankesörlü telefonlarda geçerli olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...