Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Kasım 2021 15:47

Apple CEO'su Tim Cook hangi kripto paraya sahip olduğunu açıkladı

Apple'ın CEO'su Tim Cook bazı kripto para birimlerine sahip olduğunu açıkladı ancak hangisine veya hangi altcoin projelerine sahip olduğunu söylemedi. Bunun üzerine Twitter kullanıcıları bir anket yaptı ve anketten Cook'un elinde Shiba Inu olabileceği sonucuna varıldı.

Apple CEO'su Tim Cook hangi kripto paraya sahip olduğunu açıkladı
bitcoin,,dogecoin,,ethereum,,shiba inu,,kripto para,

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Apple’ın CEO’su Tim Cook kripto paralarla ilgili açıklamada bulundu.

Tim Cook kripto parasının olduğunu açıklarken hangi altcoin projelerine yatırım yaptığını kaydetmedi.

Bitcoin veya Ethereum’dan hangisine sahip olduğu merak edilen Cook, açıklamasında, “Çeşitlendirilmiş bir portföyün parçası olarak sahip olmanın makul olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine Twitter’da bir anket yapıldı.  Ankette, “Sizce Apple CEO’su en çok hangisine sahip?” diye soruldu ve olası seçenekler olarak Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve Shiba Inu belirtildi. 39 binden fazla kişinin oy kullanması sonucu anketten Shiba Inu galip geldi. Bitcoin yüzde 21,9 oyla ikinci sırada yer aldı.

İşte sonuçlar...

Shiba Inu (SHIB): Yüzde 64,5

Bitcoin (BTC): Yüzde 21.9

Ethereum (ETH): Yüzde 8.5

Dogecoin (DOGE): Yüzde 5,1

Apple CEO'su Tim Cook hangi kripto paraya sahip olduğunu açıkladı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...