Tgrt Haber
07 Aralık 2021 23:22

ASELSAN'dan 'satış' iddialarına yalanlama

Sosyal medya platformlarında ASELSAN'ın Birleşik Arap Emirlikleri'ne devrildiğine dair haberler çıkmıştı. ASELSAN tarafından yapılan yazılı açıklamada satış ve hisse devri iddialarının gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

ASELSAN'dan 'satış' iddialarına yalanlama
ASELSAN,,birleşik arap emirlikleri,,hisse,,satış,

Bazı basın-yayın organları ve sosal medya platformlarında ASELSAN'ın Birleşik Arap Emirlikleri'ne satılşıyla ilgili iddialar ortaya atılmıştı. Yazılı bir açıklamada bulunan şirket, iddialarının gerçeklik payı taşımadığını kamuoyu ile paylaştı.

HİÇBİR GERÇEKLİK PAYI TAŞIMIYOR

ASELSAN'dan yapılan açıklamada, ASELSAN'ın çoğunluk hissesinin Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına (TSKGV) ait olduğu hatırlatılarak haberlere yönelik hukuki hakların saklı olduğu belirtildi.

ASELSAN'dan yapılan açıklama şöyle:

Bazı basın yayın organlarında, ASELSAN'ınımız ile ilgili kaynağı belli olmayan iddialar dile getirilmektedir. Halkımızın bağışları ile kurulmuş, çoğunluk hissesine Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfının sahip olduğu Şirketimiz hakkındaki bu iddiaların hiçbir gerçeklik payı taşımadığını belirtmek isteriz.

Halkımızın gurur kaynağı ASELSAN hakkındaki gerçek dışı iddialara ve bu iddiaları kaynak göstererek yapılan haber ve paylaşımlara karşı tüm hukuki haklarımız saklıdır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...