Tgrt Haber
27 Haziran 2022 23:11 - Güncelleme : 27 Haziran 2022 23:57

Asgari ücrete ek zamda kritik tarih belli oldu

Son dakika haberi: Asgari Ücret Tespit Komisyonu 29 Haziran Çarşamba günü saat 14.00'te Çalışma Bakanlığında toplanacak.

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT HABER
Asgari ücrete ek zamda kritik tarih belli oldu
asgari ücret

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilişkin Kabine Toplantısı'nın ardından asgari ücrete ilişkin yapılması planlanan ek zamma ilişkin yakın zamanda iyi haberler vereceklerinin altını çizdi.

ÇARŞAMBA GÜNÜ TOPLANIYOR

Erdoğan'ın bu açıklaması sonrası Asgari Ücret Komisyonu çarşamba günü saat 14.00'da toplanma kararı aldı.

ERDOĞAN'DAN ASGARİ ÜCRET MÜJDESİ

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı'nın ardından millete seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücretle ilgili açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından, işveren tarafıyla görüşülerek asgari ücretin yeniden değerlendirilmesini istediğini belirterek, "Çalışma Bakanım, Asgari Ücret Tespit Komisyonuyla bir araya gelecekler ve bu çalışmayı da bu hafta sonuna varmadan inşallah bitirecekler ve ardından da NATO görüşmelerinden döner dönmez bunu milletimle, tüm işçilerimizle, emekçilerimizle inşallah paylaşma fırsatını bulacağız." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...