Tgrt Haber
28 Kasım 2018 11:12

Asgari Ücret Tespit Komisyonu 6 Aralık'ta toplanıyor

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2019 yılında uygulanacak olan asgari ücretin tutarını belirlemek amacıyla 6 Aralık'ta bir araya geliyor.

Asgari Ücret Tespit Komisyonu 6 Aralık'ta toplanıyor
asgari ücret

Asgari ücretin tespiti amacıyla çalışmalar yürüten Asgari Ücret Tespit Komisyonunun toplantı tarihi belli oldu.  Buna göre ilgili komisyon 6 Aralık tarihinde toplanıyor.

Enflasyondaki önlenemeyen yükseliş nedeniyle bu yıl daha da önem kazanan asgari ücrete ilişkin kritik çalışmalar yürüten komisyon, bu yılki ilk çalışmasını gerçekleştiriyor.

Standart hesaplamalar yapıldığı takdirde 2000 TL'hin üzerine çıkması beklenen asgari ücrete ilişkin komisyonun nasıl bir karar vereceği merak konusu. 1 nolu Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Cumhurbaşkanlığı teşkilat yapısı içerisinde yer alan Asgari Ücret Tespit Komisyonu, kritik bir sınavın eşiğinde bulunuyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...