Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Ekim 2018 13:09

Aygün Alüminyum Tekirdağ Çorlu fabrikası açıldı!

Birbirinden başarılı ve prestijli projelerle, adını sadece Türkiye’de değil, dünyanın en büyük metropollerinde de duyuran Türk Şirketi Aygün Alüminyum’un Tekirdağ Çorlu’daki Fabrikası’na ek olarak bir fabrika daha açıldı!

Aygün Alüminyum Tekirdağ Çorlu fabrikası açıldı!
aygün alüminyum,tekirdağ,çorlu

Uygulamacı ve yatırımcı olarak beş ana şirketiyle faaliyet gösteren Türk Şirket Aygün Alüminyum, 1000’ in üzerindeki çalışan sayısıyla oldukça köklü ve büyük bir aile. 32.000 m²’lik Tekirdağ, Çorlu Fabrikası’nın genişletilmesiyle birlikte bugün ek olarak 150’nin üzerinde çalışan daha istihdam ediliyor ve Aygün Alüminyum’un sürekli büyüyen başarı grafiği dikkate alındığında bu istihdam rakamının da büyümeye devam edeceği görülüyor.

Yeni NATO Karargâhı dahil; İngiltere, Rusya, Almanya, Hollanda ve dünyanın birçok prestijli farklı noktasında başarılı projelerle ses getiren Türk Şirket Aygün Alüminyum, Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşmasında, oldukça somut, sayısız başarıya sahip.

Aygün Alüminyum Nerede Ne Zaman Kuruldu?

Aygün Alüminyum, üretim ve işletme hayatına ilk olarak 1979 yılında; İstanbul, Levent’ teki mütevazi tesislerinde başladı. Alüminyum doğrama uygulamalara takiben, cephe kaplama işine bugün; İstanbul, Tekstilkent, Koza Plaza’daki 1.500 m²’lik merkez ofisinde devam etmektedir. Sürekli büyümeyi ve kaliteyi ilke edinmiş şirket, Tekirdağ Çorlu Fabrikası’nı ek bir bina ile genişleterek büyümedeki ve istihdama katkıdaki kararlılığını bir kez daha ispat etmiş oldu.

Aygün Alüminyum Tekirdağ Çorlu Fabrikası ve Modern Nitelikler

Aygün Alüminyum Tekirdağ Çorlu fabrikası açıldı!

Türk Şirket Aygün Alüminyum’un Tekirdağ Çorlu Fabrikası açıldı! Çorlu Fabrikası, en modern makinelerle donatılmış, dünya standartlarında bir fabrika. 20.500 m² kapalı, 11.500 m² açık alana sahip bu yeni fabrika; son model parkurlarıyla 30 parkurda imalat yapmaktadır. Sürekli büyüme ve ülkemiz istihdamına katkı sağlama hedeflerini, sözde bırakmayarak sürekli hayata geçiren Türk Şirket Aygün Alüminyum, Çorlu Fabrikası’nda da, iş hacminin ve taleplerin artması sebebiyle büyümeye gitti ve yeni bir fabrikayı daha hayata geçirdi.

Türkiye’ye yatırım yapmayı ilke edinmiş olan şirket, mevcut fabrika arazisi içerisinde ek bir fabrika ile imalat hacmini de artırmış oldu. Aygün Alüminyum, yalnızca yepyeni ihracat rekorlarıyla değil, ülke istihdamına sağladığı büyük katkılarla da dikkatleri üzerine çekiyor…

Tekirdağ, Çorlu’daki fabrika, tam 10.000 m² kapalı ve 3.500 m² açık alana sahip. Böylece, Türk Şirket Aygün Alüminyum şu an Çorlu Fabrikası ek tesislerinin açılışıyla birlikte toplamda tam 30.500 m² kapalı ve 15.000 m² açık alandan oluşan bir imalat tesisine sahip. Fabrikalar; idari kısımlar, imalat holleri, kapalı ve açık stok alanları, tamir-bakım üniteleri, ambarlar, soyunma giyinme yerleri, yemekhane, revir gibi alanlarıyla oldukça verimli, modern ve işlevsel bir mimariye sahip.

Aygün Alüminyum’un İstihdam ve İhracat Rekorları Başarıları

Aygün Alüminyum Tekirdağ Çorlu fabrikası açıldı!

Başarılı Türk Şirket Aygün Alüminyum’un hem istihdam hem ihracat rekorları başarılarının altında yatan gerçek neden, iş kalitesi! Ayrıca, uluslararası ve oldukça zorlu iş kalitesi denetmenlerinden kazandığı uluslararası birincilik ödülleriyle de dikkat çeken şirket, Tekirdağ Çorlu’daki her iki üretim tesisinde de en zor görünen en detaylı imalat süreçlerini başarılı bir şekilde hayata geçirebiliyor.

Proje departmanı ve bilgisayar teknolojileri iş birliğiyle, tüm imalat süreci otomasyon düzeni içerisinde, hiçbir ek müdahaleye gerek kalmadan yürütülüyor!

Aygün Alüminyum, modern makinalar ve açılan yeni ek tesislerle de birlikte, ülkemiz ihracatına 20 Milyon TL’nin üzerinde bir yatırım gerçekleştirmiş oldu. Bu başarısıyla birlikte, şu an Avrupa’daki ilk 3 şirket arasında gösteriliyor!

Yıllık 350.000 – 400.000 m² bitmiş ürün üretim kapasitesine sahip olan Türk Şirket Aygün Alüminyum, iş güvenliğini de vazgeçilmez değerleri ve ilkeleri arasında görüyor. Tesislerinde, yerli alüminyum sistemleri de işleyen Tekirdağ, Çorlu Fabrikaları tüm ürünleri stoklarına kabul etmeden önce; gerekli tüm kimyasal ve mekanik testleri uyguluyor. Her detayıyla kayıt altına alınan üretim sürecinde uluslararası kaliteden asla ödün verilmiyor.

Tekirdağ, Çorlu Fabrikaları; 3 tondan 20 tona kadar kaldırma kapasitesine sahip portal, monoray ve köprü vinçlerine sahip.

Tüm bu iş kalitesi ve zorlu detaylar bir araya getirildiğinde, Türk Şirket Aygün Alüminyum’un başarı sırrının bu iş kalitesinden geldiği açıkça görülebiliyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...