Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Aralık 2021 17:07

Aynı taksici, aynı problem! Yabancı yolculardan fazla para istedi!

Esenyurt'ta geçtiğimiz günlerde yabancı uyruklu yolcudan fazla para isteyerek demir sopa ile tehdit savuran taksici uslanmadı. Yeniden aynı olaya imza atan taksici taksimetrenin 100 TL tuttuğu yabancı uyruklu yolculardan 100 dolar isteyince, yolcuların itirazı üzerine çılgına döndü. Tartışma çıkan olayda o anlar kameralara yansıdı.

Aynı taksici, aynı problem! Yabancı yolculardan fazla para istedi!
taksici,taksi

İstanbul'da yaşanan taksici sorunlarının ardı arkası kesilmiyor.

Esenyurt’ta geçtiğimiz günlerde yabancı uyruklu yolcudan fazla para isteyen taksici, demir sopa ile tehditler savurmuştu. Aynı taksici bu seferde taksimetrenin 100 TL tuttuğu yabancı uyruklu yolculardan, 100 dolar istedi. Yolcular paranın fazla olduğunu söyleyince tartışma çıkartan taksici ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Aynı taksici, aynı problem! Yabancı yolculardan fazla para istedi!

Olay, Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre bir taksici, aracına binen yabancı uyruklu iki yolcuyu istedikleri yere götürerek 100 dolar istedi. Taksimetrenin 100 TL olduğunu söyleyen yolcular, parayı ödemek istemedi. Aracın dışına taşan olayda taksici, uzun süre yolcularla tartıştı.

Kameralara yansıyan o anlar ise taksicinin daha önce yaptığı bir olayı hatırlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...