Tgrt Haber
01 Ağustos 2019 16:11

Bakan Albayrak'tan faiz mesajı

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, iki kamu bankasının konut ve tüketici kredisi faiz oranlarını düşürmesine ilişkin sosyal medyadan mesaj verdi.

Bakan Albayrak'tan faiz mesajı
ekonomi bakanı,berat albayrak,faiz,kredi,hazine ve maliye bakanı

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, mesajında "Dengelenme sürecinin pozitif etkileri piyasalara yansımaya devam ediyor" ifadelerine yer verdi. 

"Hayırlı olmasını diliyorum"

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ziraat Bankası ile VakıfBank'ın tüketici ve konut kredisi faiz oranlarını düşürmesine ilişkin twitter hesabından bir mesaj yayınladı. Bakan Albayrak, "Dengelenme sürecinin pozitif etkileri piyasalara yansımaya devam ediyor. kamu bankalarımız faizlerde düşüş süreçlerini başlattı. Konut, tüketici ve kurumsal kredilerde oldukça avantajlı koşullarda sunulan kredilerin vatandaşlarımıza ve iş dünyamıza hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...