Tgrt Haber
29 Temmuz 2021 22:18

Bakan Elvan müjdeyi verdi: KDV indiriminin süresi 2 ay daha uzatıldı

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan müjdeyi verdi, salgından etkilenen sektörleri desteklemek amacıyla konaklama, yeme-içme, ulaşım, iş yeri kiralama ve diğer hizmetlerde son 1 yıldır uygulanan KDV oranı indirimleri 2 ay daha uzatıldı.

Bakan Elvan müjdeyi verdi: KDV indiriminin süresi 2 ay daha uzatıldı
KDV,İndirim,Hazine,Maliye,TL,Esnaf

Bakan Elvan esnafa müjdeyi Twitter hesabından duyurdu. Covid-19 salgınından olumsuz etkilenen sektörleri desteklemek amacıyla konaklama, yeme-içme, ulaşım, iş yeri kiralama ve diğer hizmetlerde son 1 yıldır uygulanan KDV oranı indirimleri 2 ay daha uzatıldı.

"HAYIRLI OLSUN"

Elvan, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Salgından olumsuz etkilenen sektörlerimizi desteklemek amacıyla konaklama, yeme-içme, ulaşım, iş yeri kiralama ve diğer hizmetlerde son 1 yıldır uyguladığımız KDV oranı indirimlerinin süresini 2 ay daha uzatıyoruz. Esnafımıza, vatandaşlarımıza hayırlı olsun."

Bakan Elvan müjdeyi verdi: KDV indiriminin süresi 2 ay daha uzatıldı
 

STOPAJ İNDİRİMİ EYLÜL SONUNA KADAR UZATILDI

Bakan Elvan, "Türk Lirası mevduatlarındaki stopaj oran indirimlerinin süresini Eylül ayı sonuna kadar uzatıyoruz. Böylece Türk Lirası mevduatların cazibesini artırmaya ve ters dolarizasyonu desteklemeye devam edeceğiz." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...