Tgrt Haber
27 Kasım 2020 13:01

Bakan Elvan, TÜSİAD heyetiyle görüştü

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, "İş dünyasının görüşlerini alacağımız toplantılara başladık. İlk görüşmemizi TÜSİAD heyetiyle gerçekleştirdik. Verimli bir toplantı oldu." dedi.

Bakan Elvan, TÜSİAD heyetiyle görüştü
Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan,TÜSİAD

İş dünyası ile yapılacak görüşmelerin ilki Dolmabahçe’de başladı. Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ekonomi ve hukukta reform hazırlıkları kapsamında iş dünyası ile görüşmelere başladı.

Toplantıya, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün yanı sıra Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal, TUSİAD Başkanı Simone Kaslowski ve TUSİAD Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda ekonomi ve hukukta yapılacak reformlar masaya yatırılacak. İş dünyası ile yapılacak toplantılar önümüzdeki günlerde iş dünyasının diğer temsilcileri ve STK’lar ile devam edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...