Tgrt Haber
09 Temmuz 2021 23:13

Bakan Elvan'dan enflasyon mesajı: Küresel tehdit olmaya başladı

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan G20 Maliye Bakanları toplantısının ilk günü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Elvan G20 Bakanlar Toplantısı’nda küresel bir tehdit olan enflasyona dikkat çektiklerini açıkladı

Bakan Elvan'dan enflasyon mesajı: Küresel tehdit olmaya başladı
G20,Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan,enflasyon,

İtalya’nın Venedik kentinde gerçekleştirilen G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları toplantısına Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan da katıldı. Bakan Elvan ikili temaslar kapsamında Elvan, Meksikalı mevkidaşı Arturo Herrera Gutierrez ve Arjantinli mevkidaşı Martin Guzman, ABD’li mevkidaşı Janet L. Yellen, Fransa Ekonomi ve Maliye Bakanı Bruno Le Maire ve Güney Kore Ekonomi ve Maliye Bakanı Nam-Ki Hong ile görüştü.

"ENFLASYON KÜRESEL TEHDİT OLMAYA BAŞLADI"

Bakan Elvan gerçekleştirdiği ikili görüşmeler ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Elvan yaptığı açıklamada “Küresel tehdit oluşturmaya başlayan enflasyon baskısına dikkat çektik. Uluslararası Finansal Mimari başlığında görüşlerimizi dile getirdik. Çok Taraflı Kalkınma Bankalarının pandemi ile mücadeledeki önemine değindik” ifadelerine yer verildi.

Bakan Elvan'dan enflasyon mesajı: Küresel tehdit olmaya başladı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...