Tgrt Haber
22 Aralık 2021 14:51

Bakan Nebati’den indirime direnenlere mesaj

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kurdaki düşüşün fiyatlara yansıyıp yansımayacağı konusuna açıklık getirdi. Nebati, "Hazine ve Maliye Bakanlığı kendisini gösterecektir" dedi.

Bakan Nebati’den indirime direnenlere mesaj
dolar,döviz

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kurda belli bir rahatlama sağlandığını, kurdaki düşüşün fiyatlara yansımasında bakanlığın kendini göstereceğini söyledi.

TBMM'de gazetecilerin sorularını yanıtlayan Nebati, iş dünyasıyla temaslarının devam edeceğini, Anadolu'da da temaslarda bulunacağını belirtti.

Nebati, "4 Ocak'ta il başkanları toplantısı var. Ben sürekli toplumun içindeyim. İş dünyası ile buluştuk. Anadolu'ya da çıkacağız. Diğer sektörleri dinleyeceğiz. Önce şöyle bir rahatlama. O gerçekleştirildi. Bundan sonra yapacağımız şey hep birlikte çalışmak. O-bu yok sen-ben yok" diye konuştu.,

İTO BAŞKANI AVDAGİÇ: FİYAT İNDİRENDEN ALIŞVERİŞ YAPIN

Öte yandan İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekip Avdagiç de TGRT Haber ekranlarında yaptığı açıklamada, mobilyadan bakliyata, otomobilden beyaz eşyaya indirimin başladığını ifade ederek, "Kim indirim yapmışsa tüketici ondan alışveriş yapsın" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...