Tgrt Haber
11 Aralık 2021 21:05

Bakan Nebati ile iş dünyası arasındaki toplantı sona erdi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, iş dünyası, reel sektör temsilcileri ve STK Başkanları ile bir araya geldi. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Bakan Nebati, "İş dünyası ve reel sektörle verimli toplantı yaptık" ifadelerini kullandı

Bakan Nebati ile iş dünyası arasındaki toplantı sona erdi
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati,,Görüşme,

Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde gerçekleşen görüşmede, iş dünyasının çatı örgütlerinin yöneticileri ile görüşen Nebati, yeni dönemdeki ekonomi politikaları hakkında bir sunum gerçekleştirdi.  Bu kapsamda, Türkiye’nin lojistik altyapısı, ihracat ve üretim kapasitesi hakkında bilgiler veren Nebati, küresel ekonomide yaşanan yapısal değişime de değindi. Bakan Nebati’nin, serbest piyasadan geri adımın asla söz konusu olmadığının altını çizdiği toplantıda, devletin her alanda destekleyici olmaya devam edeceğini söyledi. 

TOPLANTI ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE DE DEVAM EDECEK

İş dünyası, STK Başkanları, kamu ve özel bankaların Genel Müdürlerinin katıldığı toplantıda, sunumdan sonra iş dünyası temsilcilerine tek tek söz veren Bakan Nebati, farklı sektörlerin görüş ve sorunlarını dinledi. Bakan Nebati ve iş dünyası temsilcileri ile istişareye dayalı gerçekleşen toplantıda katılımcı bir anlayış ile hareket edileceğinin altı çizildi.  Edinilen bilgilere göre, yeni dönemdeki ekonomi politikalarının iş dünyasına aktarılması amacıyla sektör temsilcileri ile gerçekleşen toplantıların önümüzdeki dönemde de devam edeceği belirtildi.  Basına kapalı düzenlenen toplantı yaklaşık 7 saat sürdü.

Bakan Nebati ile iş dünyası arasındaki toplantı sona erdi

Bakan Nebati ile iş dünyası arasındaki toplantı sona erdi

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...