Tgrt Haber
20 Aralık 2021 23:54

Bakan Nebati'den döviz kurundaki düşüşe ilişkin açıklama

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati döviz kurunda yaşanan sert düşüşe ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati, "Yatırım, üretim, istihdam ve ihracat odaklı Yeni Türkiye Modeli ile kazanan taraf Türkiye ekonomisi olacak" diye konuştu.

Bakan Nebati'den döviz kurundaki düşüşe ilişkin açıklama
nureddin nebati,döviz,dolar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna duyurulan yeni ekonomik tedbirlerle beraber döviz kurunda sert düşüş yaşandı. Haftaya rekor kırarak başlayan dolar ve euro düşüşe geçti. Dolar 13 TL'nin, euro ise 15 TL'nin altına kadar indi.

Döviz kurunda yaşanan düşüş sonrası Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den açıklama geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Nebati, Yeni Türkiye Modeli ile kazananın Türkiye ekonomisi olacağını söyledi.

"YOLUMUZA ÇOK DAHA KARARLI ŞEKİLDE DEVAM EDİYORUZ"

Bakan Nebati söz konusu paylaşımında, "Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı muhteşem ekonomik manifesto ile dün olduğundan çok daha kararlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın. Yatırım, üretim, istihdam ve ihracat odaklı Yeni Türkiye Modeli ile kazanan taraf Türkiye ekonomisi olacak” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...