Tgrt Haber
17 Aralık 2015 10:30

Bakan'dan kritik açıklama! Türkiye için rekor yasak

Bakan Ala: '(DAEŞ terör örgütü ile mücadele) Suriye'de terörist faaliyetlere katılacakları değerlendirilen 123 ülkeden 33 bin 746 kişiye Türkiye'ye giriş yasağı koyduk. O isimler Türkiye'ye geldiğinde ülkeye giremiyorlar. Ülkelerle istihbarat ve görüş alış verişinde bulunduk. Bir de Türkiye'de yakalananlar var. 89 ülkeden 2 bin 783 kişi Türkiye'de yakalandı ve sınır dışı edildi."

Bakan'dan kritik açıklama! Türkiye için rekor yasak
efkan ala,yasak,içişleri bakanı,

İçişleri Bakanı Efkan Ala gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
Efkan Ala'nın konuşmasından satırbaşları..
Suriye'de terörist faaliyetlere katılacakları değerlendirilen 123 ülkeden 33 bin 746 kişiye Türkiye'ye giriş yasağı koyduk. O isimler Türkiye'ye geldiğinde ülkeye giremiyorlar. Ülkelerle istihbarat ve görüş alış verişinde bulunduk. Bir de Türkiye'de yakalananlar var. 89 ülkeden 2 bin 783 kişi Türkiye'de yakalandı ve sınır dışı edildi.
KARARI YARGI VERİR
Bütün güvenlik birimleri birlikte vatandaş üstünde baskı kuran terör örgütüne karşı operasyon yapıyor.Normalde milletvekili ile polisin işbirliği yapması gerekir.Arama kararını verecek olan yargıdır.O da arama kararı vermiş.

TERÖR ÖRGÜTÜ GERÇEK YÜZÜNÜ GÖSTERİYOR

Vatandaş terör örgütünün baskısını istese sandığa gidip oy vermez.Hendeklere demokrasiyi gömmeye çalışıyorlar.Vatandaşın Türkiye'yi demokratikleşmesine katılımını gördükçe terör örgütü panikliyor.Sokaklara barikat kurup hendek kazmakla terör örgütü vatandaşa gerçek yüzünü gösteriyor.

İLÇELERİN BOŞALTILMASINA İZİN VERMEYİZ

Teröre karşı hem fikir olmalı hem de topyekün karşı durmalıyız.Siyasi akıl saldırıyı, silah kullanmayı kabul edemez.İlçelerde baskı yapan vatandaşı göçe zorlayan terör örgütüdür.Kültürün, inancın ve siyasetin önündeki engelleri kaldırdık ilçelerin boşaltılmasına asla izin vermeyiz

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...