Tgrt Haber
09 May 2019 18:52

Bal ve fındık e-ptt mağazasında

Ordu PTT Başmüdürlüğü, e-ticaret platformunda fındık ve bal ürünlerinin satışına e-ptt AVM üzerinden başladı.

Bal ve fındık e-ptt mağazasında
ordu,,e-ptt,,bal,,fındık,,ekonomi,

Ordu PTT Başmüdürü Şinasi Duman, satışı yapılan ürünlerin e-ptt AVM’de ‘mağazalar’ sekmesinden ‘Ordu Posta Pazarı’ üzerinden ulaşılabildiği gibi http://www.epttavm.com/magaza/ordupostapazari linkinden de erişildiğini söyledi. Duman, e-ptt AVM sitesinde yer alan ürünler internet üzerinden verilen sipariş ile alıcılarının adreslerine PTT kargo güvencesiyle teslim edileceğini bildirdi. 

Duman, şu açıklamayı yaptı: 
“Ayrıca gelişen teknoloji, bilgiye ve ürünlere ulaşmada büyük kolaylıklar sağlamakla birlikte oturduğu yerden istediği ürün veya ihtiyaç maddelerini sipariş veren insanlar dünyanın her yerinde bu imkanları kullanmakta, sınırlar adeta bu manada kalkmış bulunmaktadır. Böylece Ordumuz için ilk sırada yer alan fındık ve balın tanıtımı, pazarlaması hususunda katkıda bulunmak istiyoruz. Ülkemizde en çok rekolteye sahip olduğu için ‘Fındığın ve Balın Başkenti’ sloganıyla da tanıtımlarımızı sürdürüyoruz” dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...