Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Ekim 2021 16:32

Benzin fiyatına indirim geldi

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası’nın (EPGİS) yaptığı duyuruya göre, benzine 28 Ekim tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 25 kuruş indirim yapılacak.

Benzin fiyatına indirim geldi
Benzin,zam

Küresel petrol fiyatlarında yaşanan artış ve dolar/TL'deki hareketliliğin etkisiyle akaryakıtta zam üstüne zam geldi.

Bu hafta 24 saat arayla benzine önce 44 daha sonra da gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde 28 kuruş artış yapılmıştı.

Benzin fiyatları neredeyse 8,50’ye dayanırken bu kez indirim haberi geldi. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası’nın (EPGİS) yaptığı duyuruya göre, benzine 28 Ekim tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 25 kuruş indirim yapılacak.

EŞEL MOBİL SİSTEM DEVAM EDECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayladığı "2022 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı" Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, akaryakıtta eşel mobil sistemi 2022'de de devam edecek. Fiyat artışlarının bir kısmı ÖTV'den karşılanarak satış fiyatına yansıtılmayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...