Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Ocak 2020 16:36

Benzin ve motorine yeni indirim

Bu geceyarısından itibaren benzinde 10, motorinde 13 kuruş indirim yapılacak. EPGİS son indirimi dün akşam motorinde 21, benzinde 23 kuruş olarak duyurmuştu.

Benzin ve motorine yeni indirim
akaryakıt,motorin,benzin

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), sosyal medyadan benzin ve motorine bu geceyarısından itibaren geçerli olacak şekilde indirim yapılacağını duyurdu.

Küçük çaplı değişiklik gösterebiliyor

Açıklamada benzinin litre satış fiyatında 10, motorinde ise 13 kuruşluk indirim geleceği belirtildi. İndirimin ardından benzinin litresi İstanbul'da ortalama 6,69 liraya, Ankara'da 6,79 liraya, İzmir'de 6,80 liraya düşecek.

Motorin fiyatları ise İstanbul'da ortalama 6,19 liraya, Ankara'da 6,27, liraya ve İzmir'de 6,27 liraya gerileyecek. Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklik gösterebiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...