Tgrt Haber
30 Temmuz 2021 14:59

Binance Avrupa işlemlerini kısıtladı: Bitcoin sert düştü

Binance Avrupa'da vadeli işlem ve türev tekliflerinde kısıtlamaya gideceğini duyurdu. Sabah saatlerinde kısa bir süreliğine 40 binin üzerini gören Bitcoin bu gelişmenin ardından yüzde 4 düşüş yaşayarak 38 bin 300 seviyelerine kadar çekildi.

Binance Avrupa işlemlerini kısıtladı: Bitcoin sert düştü
Binance,,Bitcoin,,Kripto para,

Dünyanın en büyük kripto para platformu Binance yasakları ve kısıtlamalarına bir yenisi daha eklendi. Şirket Avrupa genelinde vadeli işlem ve türev ürün tekliflerini azaltacağını duyurdu.

Binance'in yaptığı açıklamada, Almanya, İtalya ve Hollanda'daki kullanıcılarının hemen geçerli olmak üzere yeni vadeli işlem veya türev ürün hesapları açamayacakları belirtildi.

Ayrıca ülkedeki kişilerin 90 gün içerisinde açık olan işlemlerini kapatmaları gerektiği de bildirildi.

BITCOIN’DE YÜZDE 4 DÜŞÜŞ

Öte yandan 40 bin doların üzerindeki kararsız seyrini sürdüren dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin ise sabah saatlerinde kısa bir süreliğine 40 binin üzerini görmesinin ardından 39 bin 700 dolar seviyelerine geri dönmüştü. Ancak bu seviyelerde tutunamayan Bitcoin, açıklamanın ardından yüzde 4 düşüş ile 38 bin 300 seviyelerine geldi.

Bitcoin şu sıralar yüzde 3,35 düşüşle 38 bin 800 dolar seviyesinden işlem görüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...