Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Temmuz 2021 17:26

Binance günlük para çekme limitini 40 kat düşürdü

Binance’de müşterilerin günlük para çekme limitleri yeniden düzenlendi. Buna göre yalnızca 0,06 Bitcoin yani yaklaşık 2.000 dolar çekebileceği kaydedildi.

Binance günlük para çekme limitini 40 kat düşürdü
Binance,,bitcoin,,kripto para,

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, bu kez de para çekme işlemine sınırlama getirdi. Şirket tarafından yapılan açıklamada müşterilerin gün içinde en fazla 0,06 Bitcoin yani yaklaşık 2 bin dolar çekebileceği belirtildi. Eski üst limit ise 2 Bitcoin’di. Çekim limiti düzenlemeleri, mevcut kullanıcılar için 23 Ağustos'a kadar kademeli olarak uygulanacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Binance CEO'su Changpeng Zhao, kullanıcılara en iyi hizmeti verebilmek için böyle bir karara imza atıldığını söyledi. Platformun yasal düzenlemelerle uyumlu olması gerektiğinin altını çizen Zhao, bu kararın özellikle de kara para aklama ve yasa dışı faaliyetlerle mücadele noktasında etkili olacağını dile getirdi.

KİMLİK DOĞRULAMASI GELDİ

3 farklı güvenlik düzeyi bulunan kripto para borsasında, temel güvenlik düzeyine sahip kullanıcılar için kimlik doğrulamasına gerek duyulmuyordu. Kararla beraber bu kural da değişmiş oldu. Mevcut kullanıcılar için bir süre daha zaman olduğu kaydedilen açıklamada, kuralın borsaya bugün itibarıyla kaydolan tüm yeni kullanıcılar için hemen geçerli olacağı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...