Tgrt Haber
07 Temmuz 2021 15:41

Binance: Sorunlar hızlı büyümeden kaynaklı

Binance’nin son dönemde yaşadığı sorunlar hakkında açıklamada bulunan kurucu ve CEO Changpeng Zhao, şirketin kısmen hızlı büyüme kaynaklı olduğunu söyledi.

Binance: Sorunlar hızlı büyümeden kaynaklı
binance,,bitcoin,,kripto para,

Faaliyet yürüttüğü pek çok ülkede sorun yaşayan ve bu ülkelerin düzenleyici kurumları tarafından yaptırımlar uygulanan dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance, banka ve ödeme sistemlerinin engellemeleri ile de karşılaşıyor.

Son olarak Binance'nin kurucusu ve CEO'su Changpeng Zhao, şirketin son dönemde yaşadığı sorunların kısmen hızlı büyüme kaynaklı olduğunu söyledi.
"Binance çok hızlı büyüdü ve her şeyi doğru yapamamış olabiliriz. Ancak her gün öğrenmeye ve gelişmeye devam ediyoruz" ifadelerini kullanan Changpeng, dünya genelinde regülatör kuruluşlarla işbirliği yapma isteklerini tekrarlayarak, "Kullanıcıların korunması için yeni yetenekler istihdam edip yeni sistemler kuruyoruz" açıklamasında bulundu.

ÖDEMELER GEÇİCİ OLARAK DURDU

Öte yandan Financial Times'ın haberine göre Binance, kullanıcılarına bir e-posta göndererek Avrupa'nın en önemli ödeme ağlarından biri olan Sepa (Ortak Euro Ödeme Alanı) üzerinden ödeme yapmayı geçici olarak durdurduğunu bildirdi.

Binance gönderdiği e-postada bu kararın kendi kontrollerinin ötesindeki gelişmelerden kaynaklandığını vurguladı. Sepa'yı yöneten Avrupa Ödemeler Konseyi ise Binance'nin kararına ilişkin bir açıklama yapmadı.

FT'nin tespitine göre Binance'nin internet sitesinden Sepa ve Faster Payments yolu ile para çekmek hala mümkün.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...