Tgrt Haber
30 Temmuz 2021 11:28

Bir şirket daha ödemeleri kripto para ile kabul edecek

Çevrimiçi teknoloji perakendecisi Newegg, platformlarında BitPay kullanan müşteriler için bir ödeme şekli olarak Litecoin’i kabul edeceğini açıkladı.

Bir şirket daha ödemeleri kripto para ile kabul edecek
bitcoin,,ethereum,,kripto para,,Newegg,,litecoin,

Kaliforniya merkezli e-ticaret teknoloji şirketi Newegg, platformlarında BitPay kullanan müşteriler için bir ödeme şekli olarak Litecoin’i (LTC) kabul edeceğini duyurdu.

LTC ile alışverişlerin bu haftadan itibaren başlayacağını bildirenduyuran şirketin kıdemli marka yöneticisi Andrew Choi, amaçlarının müşteri deneyimini daha esnek ve kullanışlı hale getirmek olduğunu açıkladı. 

Newegg, 2014’ten beri Bitcoin’i ve bu yılın başından beri Dogecoin‘i kabul etmek için BitPay’le çalışıyor.

Bir şirket daha ödemeleri kripto para ile kabul edecek

40 BİN DOLAR ÜZERİNDE KALICI DEĞİL

Öte yandan 40 bin doların üzerindeki kararsız seyrini sürdüren dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin ise sabah saatlerinde kısa bir süreliğine 40 binin üzerini görmesinin ardından 39 bin 700 dolar seviyelerine geri döndü. Böylelikle Bitcoin son 1 haftada değerini yüzde 21 artırdı. Ethereum ise son bir haftada değerini yaklaşık yüzde 16 artırırken 2 bin 397 dolar seviyesinden işlem görüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...