Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Ağustos 2021 10:53

Bitcoin fiyatları iki ileri bir geri

Bitcoin düşüşünü bugün de sürdürürken, Ethereum da güncelleme sonrasında yaşanan bug çalkantısını atlatarak yaralarını sarıyor.

Bitcoin fiyatları iki ileri bir geri
Bitcoin,,kripto para,

Haziran'da 29 bin dolara kadar gerileyen Bitcoin geçtiğimiz hafta 50 bin doları görmüş ancak bu seviyedeki kalıcılığını koruyamayarak yönünü yeniden aşağı çevirmişti.

Bitcoin bu sabah itibarıyla son 24 saatte yüzde 1,9 değer kaybederek 47 bin 140 dolara geriledi.

Kripto para, nisan ayında 64 bin 854 doları görerek rekor kırmıştı.

ETHER BUG SORUNUNU ATLATIYOR

Dünyanın en çok kullanılan ikinci kripto para birimi olan Ethereum geçen hafta güncelleme sırasında ortaya çıkan ve daha sonra bir  hacker tarafından büyütülen bug sorunu ile boğuşmuştu.  

Ethereum geliştiricileri bug için yama yayınlamış ancak sorun ether ağının yarısından fazlasını etkileyerek ağda çatallanmaya neden olmuştu. Sorun yaşanırken 23 Ağustos'ta 3 bin 341 dolar olan ether fiyatı 26 Ağustos'ta 3 bin 46 dolara kadar indi.

Ağdaki katılımcıların yamayı kullanım oranı arttıkça sorun çözülmeye devam ediliyor. Dün gece Ethereum fiyatı 3 bin 270 doları aşarken hâlihazırda  ise 3 bin 238 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

CARDANO DÜŞÜŞTE

Son 24 saatte piyasa değeri bakımından ilk 100'de yer alan kripto paraların 67'si değer kaybı yaşadı.

Cardano da yüzde 2,3'lük düşüşle 2,78 dolara geriledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...