Tgrt Haber
20 Eylül 2021 16:00

Bitcoin için 'Kasım' uyarısı: Tarihi bir gelişme olacak!

Kripto paralarda liste kırmızıya döndü. Son 24 saatte piyasa değeri bakımından en büyük 100 kripto paranın 95'i değer kaybı yaşadı. Bitcoin, doların güçlenmesiyle yüzde 8,32 değer kaybederek 43 bin dolar seviyelerine sert geriledi. Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Kraken, Bitcoin'de Kasım ayında beklenen güncellemenin tarihî bir gelişme olacağını belirtti.

Bitcoin için 'Kasım' uyarısı: Tarihi bir gelişme olacak!
Bitcoin,,kripto para,

Kripto paralar doların güçlenmesi ile erimeye başladı. Ayrıca Çinli Evergrande şirketinin iflas edeceğine dair endişeler kripto paralarda deprem etkisi oluşturdu. Bu kapsamda son 24 saatte piyasa değeri bakımından en büyük 100 kripto paranın 95'i değer kaybı yaşadı. Kripto paraların toplam piyasa değeri ise 2 trilyon doların altına indi.

Listede kırmızı renk hakimken kripto paraların amiral gemisi Bitcoin sert düşüşle son 24 saatte yüzde 8,32 değer kaybı ile 44 bin doların altına geriledi. Ethereum da yüzde 9,21 azalışla 3 bin 28 dolara, Cardano (ADA) ise yüzde 12,58 düşüşle 2,04 dolara indi.

KASIM AYINDA GÜNCELLEME GELİYOR

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Kraken, Bitcoin'de Kasım ayında beklenen güncellemenin tarihî bir gelişme olacağını belirtti. Kraken Intelligence tarafından hazırlanan raporda güncellemenin dünyanın en çok kullanılan kripto para birimi olan Bitcoin'in birçok özelliğinde yenilik getireceği ifade edildi.

Değerlendirmede Taproot adı verilen güncellemenin şu ana dek Bitcoin için yapılan en büyük değişikliği getireceği vurgulandı. Güncelleme ile kullanıcı mahremiyetinin de artacağı belirtildi.

Taproot güncellemesinin Kasım ayında gerçekleşmesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...