Tgrt Haber
14 Haziran 2022 11:37 - Güncelleme : 14 Haziran 2022 11:42

Bitcoin ne kadar, kaç TL? 14 Haziran Bitcoin, Dogecoin, Ethereum ne kadar oldu

Bitcoin'de yaşanan gelişmeler kripto para piyasasında endişeye neden olurken geçtiğimiz aralık ayından beri en büyük değer kaybını yaşadı. Kripto piyasasında yaşanan sert düşüş haftanın ilk işlemlerinde etkisini gösterirken Bitcoin fiyatlarının ne kadar olduğu merak konusu oldu. Peki Bitcoin ne kadar, kaç TL? 14 Haziran Bitcoin, Dogecoin, Ethereum ne kadar oldu? İşte 14 Haziran güncel Bitcoin fiyatları…

Editör: Hacer Tonay / Kaynak: TGRT Haber
Bitcoin ne kadar, kaç TL? 14 Haziran Bitcoin, Dogecoin, Ethereum ne kadar oldu
bitcoin,kripto para,Dogecoin,Ethereum

Kripto para piyasasında yaşanan düşüş etkisini hızla göstermeye devam ederken dün Binance’nin Bitcoin işlemlerini durdurduğunu açıklamasıyla birlikte yatırımcılarda endişe meydana geldi. Kripto para piyasası ciddi değer kayıplarıyla güne başlarken en büyük düşüş bitcoinde yaşandı. Yıl başından beri kriptodaki düşüş devamlılığını sürdürüyor. FED'in faiz kararını artırmasının ardından kripto paralar, değer kaybı yaşamaya devam ediyor. ABD'de faiz oranlarının artırılması da yatırımcıların riskli varlıklardan çıkmasına neden oldu. Peki 14 Haziran Bitcoin ne kadar? Bitcoin, Dogecoin, Ethereum ne kadar oldu? İşte güncel Bitcoin fiyatları...

BİTCOİN NE KADAR?

14 Haziran'a yüzde 2'lik düşüş ile başlayan Bitcoin 22 bin dolar oldu.

DOGECOİN NE KADAR?

Volatil varlıklardan biri olan Dogecoin geçtiğimiz yıldan bu yana adeta eridi. 14 Haziran sabahına yüzde 1,90'lık yükseliş ile başlayan Dogecoin'in güncel fiyatı 0.05 cent oldu.

ETHEREUM NE KADAR?

Ethereum yalnızca geçtiğimiz gün yaklaşık yüzde 15 değer kaybetti. 14 Haziran'a yüzde 3,3'lük düşüş ile başlayan Ethereum bin 169 dolar oldu.

RİPPLE NE KADAR?

Ripple (XRP) yüzde 0,90'lık yükseliş ile 0.31 dolar oldu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...