Tgrt Haber
20 Temmuz 2021 09:21

Bitcoin yeniden 30 bin doların altında

Bitcoin 1 ay sonra yeniden 30 bin doların altına geriledi ve 29 bin 734 dolardan işlem görüyor. Onu takip eden Ethereum da yaklaşık yüzde 9'luk düşüşle 1750 dolar seviyesine geldi.

Bitcoin yeniden 30 bin doların altında
BİTCOİN,kripto para,ethereum

Bir süredir aşağı yönlü görüşler hakim olan öncü kripto para Bitcoin 1 ay sonra yeniden uzmanlar tarafından destek noktası olarak görülen 30 bin seviyesinin altına geriledi. Bitcoin, haftalık olarak dolar bazında yüzde 10,42 değer kaybetti ve bugün 29 bin 734 dolar civarında seyrediyor.

Geçtiğimiz nisan ayının ortalarında Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesine yükselerek 65 bin dolardan işlem görmüştü.

ETHEREUM DA DÜŞÜŞTE

2 bin doların üzerine çıkabilmek için bir süredir çaba sarf eden Ethereum da yaklaşık yüzde 9 değer kaybıyla 1750 dolar seviyelerinde bulunuyor.

Bitcoin yeniden 30 bin doların altında

Çinli regülatörler Bitcoin işlemleri ve madenciliğine karşı yasaklar getirmiş, bu gelişmelerin ardından Çinli madenciler yeni yön arayışına girmişti.

Bitcoin yeniden 30 bin doların altında

Öte yandan en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance’ye Almanya, Çin ve İtalya’dan yasak gelmişti. Tayland, Japonya, Almanya ve ABD düzenleyicilerinin de platformu hedef aldığı ifade ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...