Tgrt Haber
11 Ekim 2021 11:07

Bitcoin’de şok düşüş: Kimse ne olduğunu anlamadı

Bitcoin, Lüksemburg merkezli Bitstamp borsasında meydana gelen bir flaş çöküşün ardından 51 bin dolara kadar düştü. Daha sonra ise fiyat, 56 bin 800 dolara yükselmeye devam etti. 40 milyon dolarlık bir satış piyasası emrinin neden olduğu bu tuhaf ticaret faaliyeti yalnızca Bitstamp’ta gerçekleşti. Diğer büyük borsalar şiddetli fiyat hareketlerinden etkilenmedi.

Bitcoin’de şok düşüş: Kimse ne olduğunu anlamadı
bitcoin,,kripto para,

En büyük kripto para birimi olan Bitcoin 12 Mayıs’tan bu yana en yüksek seviyesi olan 56 bin 800 dolara yükseldi. Böylelikle Bitcoin  64 bin 900 dolar seviyesindeki rekorunu kırmaya bir adım daha yaklaştı. 

Ancak Bitcoin fiyatı için şok bir gelişme yaşandı. Bitcoin Lüksemburg merkezli Bitstamp borsasında bir dakikalık tek bir mum içinde yüzde 8 düşüşle 51 bin 11 dolara sert bir düşüş gerçekleştirdi. Ardından saniyeler içinde 55 bin dolar seviyelerine yeniden yükseldi.

40 milyon dolarlık bir satış piyasası emrinin neden olduğu bu tuhaf ticaret faaliyeti yalnızca Bitstamp’ta gerçekleşti. Diğer büyük borsalar şiddetli fiyat hareketlerinden etkilenmedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...