Tgrt Haber
14 Eylül 2021 09:44

Bitcoin'de toparlanma çabası yükseliş getirdi

Kripto para piyasasında ciddi düşüşlerin yaşandığı haftayı geride bırakırken Bitcoin toparlanma çabası içinde. Kripto paraların amiral gemisi bu sabah son 24 saatte yüzde 1,2 yükselerek 45 bin 234 dolara tırmandı.

Bitcoin'de toparlanma çabası yükseliş getirdi
Bitcoin,,ethereum,,cardano,,dogecoin,

Kripto para piyasasında ciddi düşüşlerin yaşandığı bir haftayı geride bıraktık ve henüz Bitcoin ve altcoin’ler yaralarını sarabilmiş değil. Her ne kadar lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), hafif bir toparlanma ile güne başlamış olsa da genel piyasa görünümünün kararsız olduğu ifade edilebilir.

Geçen hafta 9 bin TL birden düşen Bitcoin toparlanma eğilimde olsa da henüz yaralarını saramadı. Kripto para haftayı 43 – 47 bin dolar bandında geçirdi. Piyasanın geneli ise kararsız seyrini sürdürüyor. Bitcoin bu sabah itibarıyla ise son 24 saatte yüzde 1,2 yükselerek 45 bin 234 dolara tırmandı.

Cardano (ADA) ağında bir süredir merakla beklenen Alonzo hard forku tamamlandı. Güncelleme sonrası yaklaşık yüzde 10’luk değer kaybı yaşayan ADA, bu sabah 2,38'e kadar geriledi.

Bitcoin'de toparlanma çabası yükseliş getirdi

Bitcoin’in yönünü yukarı çevirmesiyle birlikte altcoin’lerde de toparlanma başladı. Ethereum son 24 saat içinde yaklaşık yüzde 1 değer kazanarak 3 bin 294 dolar bandında işlem görüyor.

Bitcoin'de toparlanma çabası yükseliş getirdi

Öte yandan bazı altcoin’lerde kazanç kayıpları hala devam ediyor. Dogecoin (DOGE) yüzde 1,50 düşüş yaşayan kripto paralar arasında. Piyasa değeri bakımından ilk 100'de yer alan kripto paraların 64'ü son 24 saatte dolar bazında yükseliş kaydetti.

Bitcoin'de toparlanma çabası yükseliş getirdi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...