Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Nisan 2020 11:20

Bonfilet’ten sağlık çalışanlarına yemek desteği

Paketlenmiş kırmızı et sektörünün öncü şirketi Bonfilet, koronavirüsle mücadele ve önleme çalışmaları aralıksız devam ederken, salgın hastalığa karşı hayatlarını ortaya koyan fedakâr sağlık çalışanlarına destek oldu. Beylikdüzü Devlet Hastanesi sağlık çalışanlarından oluşan 500 kişilik ekibe öğle yemeği ikramı yapan Bonfilet, bünyesinde bulunan Bonet Döner Restoran çalışanları ile yemek menüsü hazırlayarak 1 Nisan 2020 tarihinde öğle yemeği servisini gerçekleştirdi.

Bonfilet’ten sağlık çalışanlarına yemek desteği
bonfilet

Bir asrı aşkın tecrübesiyle kırmızı et sektörünün öncü şirketi Bonfilet, dünyada ve ülkemizde yaşanan COVID-19 salgını sebebiyle gece gündüz demeden çalışan sağlık çalışanlarına yönelik desteğini başlattı. Beylikdüzü Devlet Hastanesi çalışanlarına öğle yemeği ikramı yapan Bonfilet, hastane görevlileri ile temas kurmadan, koruyucu ekipmanlı kıyafetleri ile gerekli önlemleri alarak menülerini sundu.

“Yakın lokasyondaki hastanelere yemek desteğimizi sürdüreceğiz”

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını süresince fedakâr bir şekilde çalışan sağlık personeline yemek desteği başlattıklarını açıklayan Bonfilet Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Akkoyun “Özellikle içinde bulunduğumuz dönemden dolayı koronavirüsten korunma tedbirleri arasında en başta gelen hijyen hassasiyetine uyum sağlayarak, temassız teslimat yöntemi ile menülerimizi ilk olarak Beylikdüzü Devlet Hastanesi’nin kıymetli sağlık çalışanları için hazırladık. Hem yemek servisi yapacak personellerimiz için hem de sağlık çalışanları için gerekli tedbirleri alarak, hijyenik bir ortamda hazırladığımız menülerimizi hastane çalışanları ile temas etmeden belirlenen yemek alanına hazırladık. Çevre lokasyonlardaki hastaneler ile görüşmelerimizi sürdürerek sağlık personellerine yemek desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

Bonfilet hakkında

1905 yılında Akkoyun ailesinin hayvancılık ve kasaplık faaliyeti ile başlayıp dört kuşak boyunca büyüyerek devam eden şirket, 1970 yılında Akkoyun Et Pazarı çatısı altında faaliyetlerini sürdürmüş ve 1987 yılında Bonfilet adını almıştır. Bonfilet, 1994 yılında Türkiye’yi ilk kez MAP teknolojisi ile paketlenmiş et ve et ürünleriyle tanıştırmış ve yine Türkiye’nin ilk dondurulmuş köfte üreticisidir. 2007 yılında Türkiye’nin AB normlarındaki ilk et üretim tesisi için adım atmış ve 2010 yılında 34-001 Belgesi’ni alarak Bonfilet Et Üretim Tesisi’ni açmıştır. Ar-Ge çalışmaları kapsamında ürün çeşitliliğini artırarak, otomasyona dayalı daha kapsamlı bir üretim modeline geçen Bonfilet, güvenilir ve sağlıklı et ürünlerini geçmişinden aldığı zengin mirası ile birleştirerek sektörde öncü marka olarak lider konuma yükselmiştir. Ürünlerin üretiminden, raflarda yerini almasına kadar geçen sürede yüksek teknoloji kullanarak en kaliteli eti sunan Bonfilet, bir asrı aşkın bilgi ve tecrübesini 2015 yılında Bonet Döner markası ve 2016 yılında Bonfilet SteakHouse markası ile güçlendirerek varlığını sürdürmektedir. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...