Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Kasım 2014 14:06

Borçlarını yapılandırmak isteyenler dikkat, son tarih 1 Aralık!

Kırıkkale Belediyesi’nde Torba Yasası kapsamında borçlarını yapılandırmak isteyenler, bu fırsatı kaçırmamak için vezneler önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Borçlarını yapılandırmak isteyenler dikkat, son tarih 1 Aralık!
borç, borç yapılandırma, kırıkkale belediyesi,

Kırıkkale Belediyesi’nden yapılan açıklamada, yasa uyarınca 30 Nisan 2014 tarihinden önce tahakkuk eden, ödenmemiş su borcu, vergiler ve bunların cezaları ile gecikme zamlarının, yasa kapsamı içerisinde olduğu belirtildi. Açıklamada, geriye dönük emlak, su ve çevre temizlik vergilerine taksit imkanı sunan yapılandırmanın 1 Aralık’ta sona ereceği hatırlatılırken şöyle denildi: "Vatandaşlarımızın 1 Aralık tarihine kadar vergi ve su borçlarını yapılandırması için su veznelerindeki yapılandırma servisine başvurmaları gerekmektedir. Belediyemizden yapılan açıklamada, borcu olan vatandaşlarımızın en kısa sürede yapılandırma servisine uğramaları gerekmektedir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...