Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Kasım 2021 06:58

Borsada gong İhlas Haber Ajansı için çaldı

Türkiye'nin dünyadaki gözü, kulağı, sesi olma rolünü 28 yıldır sürdüren İhlas Haber Ajansı (İHA) Borsa İstanbul'daki yerini aldı. İhlas Grubu'nun yeni halka arz ettiği şirket olan İHA hisseleri bugün yapılan gong töreni ile Borsa İstanbul Birincil Pazar'da işlem görmeye başladı.

Borsada gong İhlas Haber Ajansı için çaldı
İHA,borsa istanbul

İhlas Haber Ajansı halka açıldı. İhlas Haber Ajansı A.Ş. hisseleri, düzenlenecek gong töreniyle Borsa İstanbul (BİST) Birincil Pazar'da işlem görmeye başladı. Tören saat 09.30'da başlayacak. Piyasa açılış gongu İhlas Haber Ajansı için çaldı.

10,6 KAT TALEP GELDİ

26-27 Ekim 2021 tarihlerinde "Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemi" ile Borsa İstanbul Birincil Piyasa'da gerçekleşen halka arzda, satış büyüklüğünün 10.6 katı kadar talep geldi. Şirketin çıkarılmış sermayesinin 42 milyon TL'den 64 milyon TL'ye yükseltilmesi sebebiyle ihraç edilen 22 milyon TL nominal değerli paylar için 73 bin 432 yatırımcı talepte bulundu.

Borsada gong İhlas Haber Ajansı için çaldı

Kamuyu Aydınlatma Platformunda yapılan açıklamada, Borsa İstanbul Birincil Piyasa'da “Borsa'da Satış-Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış” yöntemi ile halka arz edilen İHA hisselerine halka arz büyüklüğünün toplamda 10,64 katına denk gelen 1.076.516.242 TL karşılığı filtre edilmemiş 234.025.270 nominal değerli talep geldiği bildirildi.

 

Borsada gong İhlas Haber Ajansı için çaldı

GRUBUN HALKA AÇIK 6'NCI ŞİRKETİ

İHA'nın halka arz edilmesiyle, İhlas Grubu'nun halka açık şirket sayısı 6'ya çıkmış oldu. İhlas Holding'in yanı sıra İhlas Yayın Holding, İhlas Gazetecilik, İhlas Gayrimenkul ve İhlas Ev Aletleri hisseleri de Borsa İstanbul'da işlem görüyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...