Tgrt Haber
01 Eylül 2021 16:40

Bozkurt'taki selden yeni görüntüler

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde Ezine Çayı’nın taşması anbean bir vatandaşın cep telefonuna yansıdı. Görüntülerde Ezine Çayı'nın taşarak önüne kattığı otomobili ve beton mikseri kamyonunu sürüklediği görüldü.

Bozkurt'taki selden yeni görüntüler
Bozkurt,sel,Kastamonu,Ezine

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde 11 Ağustos’ta Ezine Çayı’nın taşması sonucu meydana gelen sel, can kayıplarının yanı sıra çok sayıda ev ve iş yerinin zarar görmesine neden oldu. Sel nedeniyle bazı binalar yıkılırken bazı binalarda da ağır hasar oluştu.

OTOMOBİL VE KAMYONU SÜRÜKLEDİ

Büyük yıkımın yaşandığı Bozkurt ilçesinde Ezine Çayı’nın taşma anı bir vatandaşların cep telefonuna anbean yansıdı. Cep telefonu görüntülerinde Ezine Çayı’nın saniyeler sonra taştığı ve park halindeki bir otomobil ile beton mikseri kamyonunu önüne katarak sürüklediği görüldü.

Cep telefonuna yansıyan görüntülerde Ezine Çayı’nın taşmasının ardından bazı ev ve iş yerlerini su bastığı, camların kırıldığı görüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...