Tgrt Haber
21 May 2022 12:35 - Güncelleme : 21 May 2022 14:08

Bu ikiliye dikkat! Kötü günler geçiren kriptoda onlar öne çıktı

Kripto para piyasası 7 haftayı bulan bir düşüş sarmalı içine girdi. Ancak bu genele yayılan bir durum değil. Bazı coin’ler bu süreçten daha az zararla çıktılar ve hâtta gelecek için de olumlu gelişmeler kaydettiler. iZUMi Finance (IZI) ve metaverse projesi Sandbox (SAND), yatırımlarıyla yeni bir yükseliş trendi ihtimaline gidiyor.

Editör: Hasan Selçuk Turan / Kaynak: TGRT Haber
Bu ikiliye dikkat! Kötü günler geçiren kriptoda onlar öne çıktı
coin,metaverse,kripto para

Kripto paralar son zamanlarda yatırımcılarına iyi kazançlar sağlayamıyor. 7 haftada 1 trilyon doların üzerinde zararın oluştuğu piyasada çıkış aranıyor. Bitcoin 30 bin dolara, Ethereum 2 bin dolara tutunmaya çalışırken analistlere göre bu seviyeler de yetmiyor.

Coin projeleri bu düşüş ikliminde yatırımlarıyla öne çıkıyor. Onlardan iki tanesi, IZI ve SAND’da gelecek hareketler merak edilmeye başlandı.

SAND YENİ YATIRIMLA PARLADI

Animoca Brands yan kuruluşu The Sandbox’ın, Uruguaylı teknoloji şirketi Cualit’i satın almasıyla, kısa bir süre sonra, SAND fiyatı yaklaşık yüzde 12 arttı.

Anlaşmadan önce The Sandbox, Cualit ve kurucu ortakları olan Perez kardeşler ile bir yıldan fazla bir süre yakın çalıştı. Anlaşmayı imzaladıktan sonra, Web3 ekosistemi ve blok zincir endüstrisinin ilerlemesini hızlandırmayı amaçlayan Güney Amerika kuruluşunun adı The Sandbox Uruguay olarak değiştirildi.

Cualit, son on yıldır blok zincir endüstrisine sıkı sıkıya tutundu. Uruguay’daki birçok şirkete ve projeye teknolojik olarak yardım etti ve ulusun dijital dönüşümü için lobi yaptı. Yeniden markalaşmış bir varlık olarak, ana odak noktası The Sandbox’ın çabalarını desteklemeye geçecek.

GELECEK VADEDEN DEFI

Merkezi olmayan finans (DeFi) platformu iZUMi Finance, dün tahvil kupon satışı ve iZUMi Bond USD (iUSD) üzerindeki alacaklar üzerinden 30 milyon dolar toplandığını bildirdi.

Likidite hizmetleri veya bir varlığın başka bir varlığa dönüştürülmesi imkanlarını sunan şirket, yeni bir otomatikleştirilmiş piyasa yapıcı (AMM) protokolü ve iUSD token’ı kullanan yeni iZiSwap merkezi olmayan borsası (DEX) başlatıldığını duyurdu. Projenin arkasındaki  iZUMi şirketi DeFi veri sağlayıcısı DefiLlama’a göre, toplam kilitli değerde (TVL) yaklaşık 58 milyon dolara sahip. Ethereum, BNB Chain, Polygon ve Arbitrum Blockchain’lerinde konuşlandırılan platform, 30 milyon dolar daha yatırım aldı.

Likiditenin, DeFi’deki büyümenin ana etkeni olduğunu belirten iZUMi kurucu ortağı Jimmy Yin basın açıklamasında, iZUMi finance’in, AMM ve iUSD’yi piyasaya sürerek, likiditenin önündeki engelleri ortadan kaldırdığını ve DeFi’yı piyasa katılımcıları için daha çekici ve verimli hale getirdiğini söyledi.

GÜNCEL KRİPTO PARA FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...