Tgrt Haber
11 Mart 2014 19:56

Bu proje Kayseri'yi Dünya Ligi'ne sokmaya hazırlanıyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'ye prestij kazandıracak ve değer katacak projeleri tanıttı.

Bu proje Kayseri'yi Dünya Ligi'ne sokmaya hazırlanıyor
kent tanıtım,proje,aday,mehmet özhaseki,kayseri,SİYASET haberleri,SİYASET

Belediyecilikte Türkiye'nin öncü şehirlerden Kayseri, çığır açacak yepyeni dev projelerle yeni döneme girmeye hazırlanıyor. Son yerel seçimde rekor oyla yeniden Belediye Başkanı seçilen Mehmet Özhaseki, bı projeleriyle yine adından çok sık söz ettireceğe benziyor. Başkan Mehmet Özhaseki'nin yeni hedefinde Dünya Ligi'ne girmek var. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'ye prestij kazandıracak ve değer katacak projelerinden Hava İkmal Şehir Parkı projesini bir basın toplantısıyla anlattı. Bu projenin Kayseri'yi dünya ligine sokacağını belirten Başkan Özhaseki, projeyi iki yılda bitirmeyi planladıklarını kaydetti. Başkan Özhaseki, dönüşüm projelerinde amaçlarının eskileri yıkıp yenileri yapmak değil, Kayseri'ye prestij kazandıracak projeleri hayata geçirmek olduğunu belirtti.
İşte dev projelerden bazıları;
150 m'lik Seyir Kulesi ve Hava İkmal Park Projesi

Sahabiye Kentsel Dönüşüm "Gökdelenler Bölgesi" Finans ve Ticaret Merkezi

Eski Sanayi Bölgesi Dönüşüm Projesi (Şehr-i Derya)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...