Tgrt Haber
12 Mart 2016 18:20

'Bu ülkenin huzurunu alt üst etmeye çalışanlara fırsat vermedik'

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Soylu, birilerinin destekleriyle bu ülkenin insanının huzurunu alt üst etmeye çalışanlara fırsat vermediklerini, vermeyeceklerini söyledi.

'Bu ülkenin huzurunu alt üst etmeye çalışanlara fırsat vermedik'
soylu,

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Maçka ilçe teşkilatının açılışında konuşma yaptı.

Ülkeyi kalkındırmak, yükseltmek ve hizmetlerle buluşturmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Birilerinin tahrikiyle, birilerinin bir şekilde desteklemesiyle hendekler açarak, çukurlar açarak bu ülkede, bu ülkenin insanının huzurunu alt üst etmeye çalışanlara Allah şahittir, bize verdiğiniz emanetle fırsat tanımadık, fırsat vermedik ve fırsat vermeyeceğiz."

"Nifak yuvalarını yerle bir edeceğiz"

Hükümet olarak, "İlk önce şehirlerin etrafında kurdukları o nifak yuvalarını yerle bir edeceğiz" dediklerini belirten Soylu, şöyle konuştu:

"Şehrin dışında, ülkemizin dışında, ülkemizin dışından ve ülkemizin sınırlarına ve içerisine taşınmaya çalışılan nifak odalarını teker teker temizleyeceğiz dedik ve sonra da şehirlerin içerisinde oluşturdukları korkuları bertaraf edeceğiz dedik. Plan aynen uygulanıyor. Bu ülkede bu ülkenin birliği, beraberliği ve kardeşliği, milli birlik ve kardeşliği konusunda geri adım atmayacağımızı, bunun hiçbir siyasi hesabın içerisinde olmadığını, bunun tamamen hasbilik ve bu ülke sevgisiyle beraber bir nokta olduğunu ifade etmiştik. Bugün o noktadayız, kararlılıkla buna devam edeceğiz, hiç kimsenin endişesi olmasın."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...