Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Ağustos 2021 15:45

Bu yıl oyun dışı kalan Türkiye için güzel haber: İngilizler 2022 rezervasyonlarını patlattı

Türkiye'yi kırmızı listede tutmasından dolayı 2021 sezonunu pas geçen İngiltere’den gelecek sene için umut verici haberler geldi. Havayolu şirketleri İngiltere'de 2022 sezonu için en iyi rezervasyonu Türkiye'nin aldığını bildirdi.

Bu yıl oyun dışı kalan Türkiye için güzel haber: İngilizler 2022 rezervasyonlarını patlattı
ingiliz turist,,İngiltere,,turizm,

Rusya, Ukrayna, Almanya ve Polonya'dan gelen turist sayısıyla moral bulan turizmcilerin şimdi gözü İngiltere'nin vereceği kararda. Sektör temsilcileri, İngiltere’nin eylül ayında Türkiye’yi kırmızıdan turuncu kategoriye alması halinde sezonun yıl sonuna kadar uzayacağını tahmin ediyor. Sezon sonunda en az 8 milyon tatilcinin ağırlanması bekleniyor.

2021 yılında Türkiye’yi pas geçen İngiltere’nin 2022 kararı turizm sektörüne umut verdi. Havayolu şirketi EasyJet Holidays, şu anda kırmızı listede olmasına rağmen İngiltere'de 2022 sezonu için en iyi rezervasyonu Türkiye'nin aldığını bildirdi.

Travel Weekly'nin yayınına konuk olan EasyJet Holidays Dağıtım Müdürü Brad Bennetts, "Akdeniz destinasyonları içinde en iyi satışı Türkiye, özellikle de Antalya alıyor. Antalya açık ara önde. 2022 için turizm ticareti gerçekten güçlü ve rezervasyonlar iyi gidiyor” açıklamasında bulundu.

4 YILDIZLI OTELLERİ SEÇTİLER

2022 sezonu satışlarında her şey dahil 4 yıldız otellerin ve aile tatillerinin başı çektiğini belirten şirket, 2021 sezonunda çok sayıda engel çıktığını, buna karşın son dakika satışlarının da arttığını ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...