Tgrt Haber
15 Kasım 2018 15:38

Bugün dolar kuru ne kadar? 15 Kasım güncel döviz kurları euro dolar alış satış fiyatı

Dolar kuru ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Önceki güne göre düşüş ile başlayan kurlardaki inişli çıkışlı grafik sürüyor. Genel olarak piyasaların normalleşmesi ile birlikte belli bir seviyenin altında kalan dolar ise bu 5.70 civarında tutunması sonucunda yıl sonunda 5'in altını görebileceği tahminleri uzmanlar tarafından ön görülüyor. Peki dolar ve euro bugün ne kadar? İşte bu sorunun cevabı...

Bugün dolar kuru ne kadar? 15 Kasım güncel döviz kurları euro dolar alış satış fiyatı
dolar,dolar kaç lira,euro,euro kaç lira

Dolar fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Döviz kurlarında son dönemde yaşanan düşüş bu aralar biraz duraklamış durumda. Güne düşüşle başlayan dolar 5.44 seviyesinde dengelendi. Vatandaşlarında piyasalarda yaşanan hareketlilik sonucunda konuyla ilgili araştırmaları sürüyor. Özellikle geçtiğimiz aylara göre piyasaların normalleşmesi sonucunda, euro ve dolar fiyatlarında denge sağlanmaya başladı. Uzmanların tahminine göre kurların bu seviyede tutunması durumunda yıl sonunda sert bir düşüş yaşayacakları ön görülüyor. İşte döviz kurlarında yaşanan hareketlilik ve bugünün euro ve dolar fiyatları...

EURO BUGÜN NE KADAR?
Euro bu sabah, 6.13 seviyesinde seyretmeye devam ediyor.

DOLAR BUGÜN NE KADAR?
Dolar bugüne düşüşle başlarken 5.44 civarında dengelenmiş durumda bulunuyor. Çok sayıda vatandaş konuyla ilgili araştırmalarını sürdürüyorlar. Eğer ki dolar kurunun bu seviyelerde tutunması durumunda uzman tahminlerine göre, yıl sonunda kademeli olarak 5 seviyelerini görebileceği belirtildi.

Uzmanlar, Merkez Bankası'nın beklenti anketinin takip edileceğini belirterek, ankette özellikle 12 ve 24 ay sonrası enflasyon tahminlerinin, bankanın politikaları üzerindeki belirleyici verilerden olması nedeniyle önemli olduğunu dile getirdi.

Yurt dışında ABD'de New York Fed sanayi endeksi, perakende satışlar ve haftalık işsizlik başvuruları verileri ile İtalya ve Brexit'e ilişkin haber akışının izleneceğini aktaran analistler, teknik açıdan dolar/TL'de 5,50'nin altında kalındığı sürece düşüşün ivmeleneceğini, sırasıyla 5,25 ve 5,10 seviyelerinin gündeme geleceğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...