Tgrt Haber
03 Kasım 2021 09:59

CateCoin nedir, ne kadar oldu, nasıl alınır? CateCoin'e dair her şey!

Kripto para piyasasında farklı farklı coin isimleri dikkat çekmeye devam ediyor, son dönemin merak edilenleri arasında yer alan CateCoin de gündemde. Peki, CateCoin nedir, nasıl alınır? Cait coin ne kadar? Detaylar haberimizde!

CateCoin nedir, ne kadar oldu, nasıl alınır? CateCoin'e dair her şey!
catecoin,cat,coin,kripto,kripto para,yatırım

Catecoin kripto para borsasının dikkat çeken coinlerinden biri olmaya başladı ve sorgulananlar arasında yerini aldı. Peki, CateCoin nedir, nasıl alınır ve CATE'te (CateCoin) son durum ne? 
CateCoin son dönemde kripto para dünyasında en dikkat çekenlerden biri oldu. Bu sebeple coin yatırımcıları CATE ile ilgili ayrıntıları araştırıyor. Catecoine dair merak edilenler haberimizde... 

CATECOİN (CATE) NEDİR?

CateCoin, Mem (internet geyiği) dünyasına farklı bir bakış açısı katmak için; CATE Token, Binance Smart Chain (BSC) blok zincirinde oluşturulmuş bir para birimidir. En az 100 bin adet CATE Token sahibi olan kullanıcılar kendi memlerini yapabilecekken en az 10 bin CATE Token sahibi olan kullanıcılar ise beğeni ve yorum yapma yetkisine sahip olacaktır.

CateCoin (CATE Token), her işlem sonrası işlem bedelinin %1’i oranında yakım işlemi gerçekleştirmektedir. Ayrıca mevcut yatırımcılara da yine alım ve satım gibi her işlem sonrası %1 oranında ödül dağıtmaktadır. CateCoin adında coin geçse de; CateCoin, kripto para değil bir token birimidir. CateCoin ayrıca bir platform olup platformun kripto birimi CATE Token’dir.

CATECOİN SON DURUM NEDİR?

CateCoin bugünkü fiyatı ₺0,000051 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺226.480.834 TRY. CATE / TRY olarak belirlenmiştir. CateCoin son 24 saatte yüzde düşerken; anlık CoinMarketCap sıralaması #2760, piyasa değeri mevcut değil. Dolaşımdaki arz verisi mevcut değil ve maksimum seviyede. 97.465.054.342.665 CATE coin.


CATECOİN NEREDEN ALINIR?

CateCoin token birimi olan CATE Token alabilmek için şu an tek yol PancakeSwap DEX platformunu kullanmaktadır. Binance Smart Chain (BSC) blockchain ekosisteminde oluşturulan kripto paralardan olan CateCoin (CATE), meme üreticileri merkeziyetsiz bir şekilde memelerini oluşturmalarına ve kazanmalarına imkan sağlayan bir DeFi platformu olarak bilinmektedir.

Binance Smart Chain (BSC) blockchain ekosisteminde oluşturulan kripto paralardan olan CateCoin (CATE), meme üreticileri merkeziyetsiz bir şekilde memelerini oluşturmalarına ve kazanmalarına imkan sağlayan bir DeFi platformudur.

CateCoin, kullanıcıların merkeziyetsiz bir şekilde yatırım yapmalarına ve kazanç sağlamalarına olanak sunar. ABD merkezli geliştirilmiş bir birimdir. İngiltere, Japonya ve Danimarka gibi dünyanın farklı ülkelerinde de geliştirme merkezleri yer alır. CateCoin kullanıcıları, aldıkları coinleri ellerinde tutarak kazanç elde edebilirler. Aynı şekilde, CateCoin’de yapılan her işlem için %1’lik bir geri kazanım olmaktadır.

CoinGecko verilerine CateCoin, 7 günde %600 oranında ve son 24 saatte %60.5 oranında yükselişe geçerek 0,00000750 dolardan işlem görmektedir. Piyasa değeri 259.214.217 dolar olan CateCoin’in dolaşım arzı 34.378.628.154.281’dir. En aktif ticaretinin yapıldığı piyasa PancakeSwap’tır.

Cüzdanındaki CATE token sayısı 100 binden fazla olan kişiler kendi memelerini üretebilecek. CateCoin (CATE) toplam arzı 100.000.000.000.000 adettir. Bu arz şöyle dağıtılmaktadır:

  • Ekosistem için %35
  • Likidite havuzu için %30,
  • Kripto borsaları için %15,
  • Pazarlama için %10,
  • Projenin ekibi için %10.

CATECOİN YATIRIMCILAR İÇİN NEDEN DİKKAT ÇEKİCİ?

İlk olarak, Shiba Inu ve Dogecoin yatırımcıların meme tokenleri için büyük bir ilgisi olduğunu ortaya çıkardı. Catecoin, meemlerin oluşturulmasını kolaylaştırarak, meem token kavramını bir üst seviyeye taşımaktadır. Bu durumda, geliştirici ekibin hem SHIB’den hem de DOGE’den üstün olduğunu yaymasına neden olmuştur.

MEME COİN NEDİR?

Genellikle ciddi bir üründen ziyade bir şaka olarak bazı temalarla ilişkilendirilen kripto para birimine verilen isimdir. Dogecoin, adını internette popüler bir köpeğin adından aldığı için ilk memecoin olarak karşımıza çıktı. Aslında Meme, başka bir kripto para biriminin gerçek adı. İmemecrypto, pepemefrogree ve jakememe70 gibi “meme” adlarına sahip kripto para birimleri bulunmakta.

Bitcoin veya farklı kripto para türlerini alabileceğiniz Kripto para borsaları:

  • BtcTurk
  • Paribu
  • Icrypex
  • Bitci
  • Bitexen
  • Bitlo

KRİPTO PARA NEDİR?

Kripto para, güvenlik açısından kriptoloji bilimini kullanan, dijital ve sanal bir para birimidir ve matematik temelli şifrelenmişlerdir. Banka kartlarımız, sanal kartlarımız ya da sanal ortamda yapmış olduğumuz her işlemde de aslında uzun zamandır kullanılmaktadır.

Bankaların kasalarından fiziksel olarak paralar çıkmadan, sanal olarak paraları harcıyorduk ve bir bakıma bu paralar da kripto paralardı çünkü yalnızca sistemlerde rakamsal değişiklikler meydana geliyordu. Yeni nesil kripto paralar da aslında tam da bu mantıkla çalışıyor. Dünyadaki diğer para birimlerine nazaran bu kadar çok ilgi görmesinin ve sevilmesinin temel nedeni ise organik bir yapıda olması. Yani herhangi bir hükümet ya da merkezi otorite tarafından yönetilmiyor. Bu da, bu para biriminin daha güvenilir kılıyor.

KRİPTO PARA NASIL ÜRETİLİR?

Paraların merkezi bir otorite ya da hükümete bağlı olmaması sebebeiyle, bu paraların üretimi de tıpkı varlıkları gibi bütünüyle kullanıcı temelli bir modele sahip. İlk olarak bilmemiz gerekli olan şey, her kripto para biriminin belirli bir üretim sınırı vardır.

Örneğin bitcoin'in ilk yayımlanan protokollerinde yalnızca 21 milyon Bitcoin bulunabilir maddesi yer almakta. Yani üretim açısından bir sınırı bulunuyor. Bu sebeple de gün geçtikçe bu paraya olan rağbet artıyor çünkü bulunması giderek zorlaşıyor ve daha küçük parçalara bölünüyor.

Özetle, kripto para üretim işlemi kelimenin tam manası ile madencilik (mining) biçiminde oluyor. Yani nasıl altın bulmak için kazılar yapılıyorsa kripto para bulmak için de matematik sorunları, yazılımlar tarafından çözülmeye çalışılıyor. Herkesin çözebilme ve üretebilme hakkı olduğu için de en çok çalışan, daha çok üretmiş oluyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...