Tgrt Haber
31 Aralık 2021 10:46

Çeyrek altın bugün ne kadar? Gram altın kaç TL? Altın yükselişte mi? Yılın son günü 31 Aralık 2021 altın fiyatları…

Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar, kaç TL? Yarım altın, tam altın ve Cumhuriyet altını fiyatları ne kadar? 22 ayar bilezik fiyatları kaç TL oldu? 2021 yılının son gününde altın fiyatları ne kadar oldu merak ediliyor. Altın yatırımcıları ve altın borcu olanların yakından takip ettiği altın piyasasında dalgalanmalar devam ederken alım satım yapmak isteyenler tedirginlik içerisinde. 31 Aralık Cuma günü yılın son gününün tamamlanmasına saatler kalmışken gözler altın fiyatlarına çevrilmiş durumda. Altın fiyatları yakın merceğe alınmışken yılın son gününde sabah saatlerinde yukarı doğru ive gösterdi. Peki yılın son günü 31 Aralık Cuma canlı altın fiyatları ne durumda? 22 ayar bilezik, tam, yarım, gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? İşte anlık ve canlı altın fiyatları…

Çeyrek altın bugün ne kadar? Gram altın kaç TL? Altın yükselişte mi? Yılın son günü 31 Aralık 2021 altın fiyatları…
çeyrek altın,gram altın,tam altın,cumhuriyet altını,yarım altın,31 aralık altın fiyatları,altın ne kadar,altın bugün ne kadar oldu,çeyrek altın ne kadar,22 ayar bilezik fiyatları,çeyrek altın fiyatları,gram altın fiyatı,tam altın fiyatı

Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar, kaç TL? Yarım altın ve Cumhuriyet altını fiyatları ne kadar? Altın fiyatları yükseliyor mu? Altın fiyatlarındaki artış rekor seviyelerinde yükseldikten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları ile birlikte döviz ve altın fiyatlarında hızlı bir düşüş yaşanmıştı. Altında yaşanan bu hızlı düşüş sonrasında vatandaşın gözü kulağı altın piyasasına çevrildi. Dün 1.269 TL’den işlem gören çeyrek altın, bugün sabah saatlerinden itibaren 1.292 TL ile yükselişe geçti. Peki, Peki yılın son günü 31 Aralık Cuma canlı altın fiyatları ne durumda? Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar, kaç TL? Yarım altın, tam altın ve Cumhuriyet altını fiyatları ne kadar? 22 ayar bilezik fiyatları kaç TL oldu? İşte gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatlarında son durum…

ALTIN FİYATLARI YÜKSELİŞE GEÇTİ

Haftanın son işlem günü olan 31 Aralık Cuma aynı zamanda 2021 senesinin de son günü olarak altın fiyatları yılı nasıl kapatacağı merak ediliyor. 20 Aralık’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından sonra sert düşüş yaşanan altın fiyatlarında yine yukarı yönlü hareketlilik yaşanıyor. Altın fiyatlarında rekor yükselişler sonrasında yaşanan sert düşüş piyasalarda tedirginlik yaşanmasına neden oluyor. Altın fiyatları yeniden yukarı yönlü ivme gösterirken vatandaşlar; "Altın fiyatlarındaki son durum nedir? Çeyrek altın ne kadar oldu? Gram altın kaç TL?" sorularının yanıtını ararken altın fiyatları sabah saatleriyle birlikte yükselişe geçti.  

Çeyrek altın bugün ne kadar? Gram altın kaç TL? Altın yükselişte mi? Yılın son günü 31 Aralık 2021 altın fiyatları…

Hafta başında döviz kurundaki düşüş ve ons altındaki dalgalanmalar iç piyasadaki altın türlerinin durumunu da değiştirdi. Altının onsunun bin 818 dolar seviyelerinde dengelenmeye çalıştığı günlerde döviz kuru kaynaklı değişimler iç piyasadaki fiyatlara etki ediyor. En yüksek fiyatı ile 1.028,40 liradan kapatan gram altının ve diğer altın türlerinin durumu merak ediliyor.

Altın fiyatlarında sabah saatleri itibarıyla yükseliş başladı. 31 Aralık Cuma yılın son günü güncel verileri merak ediliyor. Bugün çeyrek altın bin 257 liradan işlem görürken tam altın ise 4 bin 900 TL oldu.

ALTIN FİYATLARI 31 ARALIK 2021 CUMA GÜNCEL

Çeyrek altın bugün ne kadar? Gram altın kaç TL? Altın yükselişte mi? Yılın son günü 31 Aralık 2021 altın fiyatları…

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın alış: 770.9390             

Gram altın satış: 771.0610

En son 1000 lirayı aşarak önemli bir kritik eşiği geçen gram altın an itibarıyla 780 liradan işlemde.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın alış: 1.238 TL

Çeyrek altın satış: 1.269 TL

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın alış: 2.480 TL

Yarım altın satış: 2.532 TL

TAM ALTIN NE KADAR?

Tam altın alış: 4.934 TL

Tam altın satış: 5.115 TL

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Cumhuriyet altını alış: 5.067 TL

Cumhuriyet altını satış: 5.261 TL

22 AYAR BİLEZİK NE KADAR?

22 ayar bilezik alış: 705.5700 TL

22 ayar bilezik satış: 729.1300 TL

Çeyrek altın bugün ne kadar? Gram altın kaç TL? Altın yükselişte mi? Yılın son günü 31 Aralık 2021 altın fiyatları…

İSLAM MEMİŞ ALTIN YORUMU

Altın hesaplarında yaşanan hızlı dalgalanmalar piyasalarda tedirginlik yarattı. Vatandaş altının dövize bağlı olarak değer kaybı yaşamasının ardından bu sabah yukarı doğru yönlü ivme gösterdi. Altın ibresini yukarı yönlü artırırken,  altın Hesaplarından Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğ’in Resmi Gazete’de yayınlanamsının ardından vatandaşlar ''Altın hesaplarından kur korumalı TL mevduat hesaplarına geçiş kazandırır mı?'' sorusuna odaklandı. Memiş altın mevduat ve katılım fonu hesaplarıyla ilgili “Düzenlemenin etkisini birkaç ay içerisinde göreceğiz. Aslında insanlar altın mevduatlarını veya yastık altındaki altınlarını ev, araba almak, sigortalarını ödeyebilmek gibi uzun vadeli yatırımlar için biriktiriyorlar. İnsanlara bu konularda imkanlar sağlanırsa altın mevduatlarında veya yastık altındaki altınlarında bir çözülme olur diye düşünüyorum. Bu uygulamaların yapılması için insanlara bir güvence verilmesi gerekiyor. Bu bağlamda çok güzel bir uygulama. 2022’de Merkez Bankaları Sisteminin (FED) olası faiz düşürmesi kararı altının ons fiyatını baskılayabilir ve yükselişini sınırlayabilir. Dolayısıyla burada 3-5 ay sonra ev, araba alacağım, FED’in faiz kararını beklemeyeyim diyen vatandaşlar için mantıklı bir uygulama. Altının düşüş riskine karşı bir koruma sağlıyor. Bu süre içerisinde ayrıca faiz getirisi ve garantisi veriyor” değerlendirmesini yaptı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...