Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Kasım 2018 10:11

Çeyrek altın ne kadar? Gram altın son fiyat kaç lira oldu? (7 Kasım 2018 güncel altın fiyatları)

7 Kasım Çarşamba günü altın fiyatları kaç lira? Çeyrek altın, gram altın ve cumhuriyet altını fiyatları en çok merak edilen konuların başında geliyor. Ekonomideki beklenmedik gelişmeler sonrası 450 TL'ye kadar çıkan çeyrek altın fiyatı, dolardaki sert düşüş sonrasında düşüşünü sürdürüyor. 7 Kasım Çarşamba gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve Cumhuriyet altın fiyatları konusundaki son gelişmeleri sizler için derledik.

Çeyrek altın ne kadar? Gram altın son fiyat kaç lira oldu? (7 Kasım 2018 güncel altın fiyatları)
altın,,altın ne kadar,,altın kaç lira,,çeyrek altın,

Piyasalardaki son dakika gelişmeleri altın fiyatları konusunda da araştırmaların artmasına neden oldu. Düğün sezonunun son günlerine geldiğimiz bu günlerde toplumun her katmanından altın fiyatları için araştırmalar devam ediyor. 7 Kasım altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

7 KASIM ÇARŞAMBA ALTIN FİYATLARI!

Ülkemizde altın fiyatları yalnızca düğünlerde hediye etmek için değil birikim için de araştırılır. Ülkemizde birikim ve yatırım yapılan nesnelerin başında altın yer alır. Dolar ve eurodan daha fazla yastıkaltı altınlarına rağbet vardır.

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın, çeyrek altının fiyatının artmasından sonra düğünlerde tercih edilen takılar arasında ilk sıraya çıkmış durumda. Gram altın 7 Kasım Çarşamba sabahı 212,37 TL'den alınırken 212,43 TL'den satılmaktadır. Gram altın, spot piyasada ise 211 liradan işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN KAÇ LİRA?

Çeyrek altın 338 liradan, cumhuriyet altını ise 1410 liradan alıcı buluyor. 

YARIM ALTIN NE KADAR OLDU?

Yarım altın fiyatları bugün 678,04 TL'den alınırken, 696,69 TL'den satılmaktadır. Yarım altın da birikim koşulları için önemli bir alternatifdir.

TAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Tam altın fiyatları bugün şu şekilde; 1.360,33 TL'den alınan tam altın 1.389,12 TL'den satılmaktadır.

CUMHURİYET ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Cumhuriyet altını bu sabah 1.407,00 TL'den alınırken 1.428,00 TL'den satılmaktadır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...