Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Nisan 2016 14:41

Çeyrek altın ne kadar oldu?

Çeyrek altın ne kadar, Gram altının ne kadar oldu, Altının ons fiyatı nedir, Altının gram fiyatı, 113 liranın üzerinde seyrediyor. Dün 114,24 liraya kadar yükselen altının gram fiyatı,113.40 lira seviyelerinde seyrediyor.

Çeyrek altın ne kadar oldu?
altın fiyatı, çeyrek altının fiyatı, altın haberleri, Çeyrek altın ne kadar, Gram altının ne kadar oldu, Altının ons fiyatı nedir,

Çeyrek altın ne kadar, Gram altının ne kadar oldu, Altının ons fiyatı nedir, Altının gram fiyatı, 113 liranın üzerinde seyrediyor. Dün 114,24 liraya kadar yükselen altının gram fiyatı,113.40 lira seviyelerinde seyrediyor. Altının ons fiyatı ise dün 1.243,33 dolara kadar çıktıktan sonra bugün Asya seansında bir miktar geri çekilerek 1.230 doların üzerinde yatay hareket etmeye başladı. 
FED etkisi
Analistler, küresel piyasalardaki büyümeye yönelik endişelerin ve ABD Merkez Bankasının (Fed) artırımda temkinli davranacağına yönelik beklentilerin altın fiyatlarını yukarı yönlü etkilediğini belirtiyor. 
Altının dün küresel piyasalardaki risk algısından destek aldığını ifade eden analistler, hisse senedi piyasalarındaki satış baskısının da altın fiyatlarına pozitif yansıdığını dile getiriyor. 
Çeyrek altın fiyatı
Öte yandan çeyrek altın 185 liradan, Cumhuriyet altını ise 753 liradan satılıyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...