Tgrt Haber
19 Mart 2018 10:48

Çeyrek altın ne kadar oldu kaç TL? 19/03 Güncel altın fiyatları ne kadar?

Çeyrek altın ne kadar oldu? yatırımcısı tarafından merak ediliyor. 19 Mart altın fiyatlarındaki dalgalı seyir devam ediyor. Altının gram fiyatı ve çeyrek altın fiyatı merak konusu. Haberimizden tüm detayları öğrenebilirsiniz...

Çeyrek altın ne kadar oldu kaç TL? 19/03 Güncel altın fiyatları ne kadar?
çeyrek altın,,çeyrek altın ne kadar,,altın fiyatları,,güncel altın fiyatları,

Çeyrek altın ne kadar oldu? Güncel altın fiyatları ne kadar? Geçen haftanın son işlem gününde dolar kurundaki yükselişlerden bulduğu destekle 166,4 lira ile tüm zamanların zirvesini gören altının gram fiyatı, günü yüzde 0,4 artışla 165,5 liradan tamamladı. Gram altın, bugüne yükselişle başlamasının ardından saat 10.10 itibarıyla yüzde 0,04 artışla 165,7 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altın 272 lira, Cumhuriyet altını da 1.109 liradan satılıyor. Küresel piyasalarda doların değer kazanmasının etkisiyle düşüş eğilimini bugüne taşıyan altının ons fiyatı şu dakikalarda 1.309,7 dolardan işlem görüyor.

Çeyrek altın ne kadar oldu kaç TL

AA Finans Analisti İslam Memiş, altının ons fiyatında düşüşlerin devam etmesinin altının gram fiyatında agresif yükselişleri frenlediğini söyledi. Bu hafta altının gram fiyatında 163-167 lira aralığının takip edileceğini belirten Memiş, altının gram fiyatının 167 lira seviyesini yukarı yönlü kırması durumunda yükselişleri 170 liraya kadar sürebileceğini dile getirdi. Memiş, ABD tarafında siyasi gelişmelerin yanı sıra bu hafta ABD Merkez Bankası (Fed) Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantısının takip edileceğini aktardı.Teknik olarak altının ons fiyatında 1.300 dolar seviyesinin çok güçlü bir destek seviyesi olduğunun altını çizen Memiş, bugün altının ons fiyatında 1.305-1.315 dolar aralığında işlemler gerçekleşebileceğini sözlerini ekledi.

Çeyrek altın ne kadar oldu kaç TL? 19/03 Güncel altın fiyatları ne kadar?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...