Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 May 2019 11:58

Çocuklar Ülkesi KidZania'dan Anneler Günü'nde annelere hediyeler

Çocuklar Ülkesi KidZania, Anneler Günü’nde minik misafirleri ve değerli annelerine özel gün hazırladı. Annelerin ücretsiz ağırlanacağı 12 Mayıs Pazar günü, anneler çocuklarıyla birlikte tüm aktivitelerin tadını çıkaracak ve 100’den fazla mesleği deneyimleyebilecek.

Çocuklar Ülkesi KidZania'dan Anneler Günü'nde annelere hediyeler
KidZania

Çocuklarıyla özel bir Anneler Günü geçirmek isteyen anneler için KidZania özel bir program hazırladı. 100’den fazla mesleğin deneyimlenebildiği KidZania’da anneler de çocuklarıyla birlikte doktor, pilot, itfaiyeci, polis, gizli ajan, gazeteci gibi pek çok mesleğin rolüne bürünebilecek ve birlikte eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşayacak. 

Ayrıca; 12 Mayıs Pazar günü, anneler çocuklarıyla birlikte şefler atölyesinde kurabiye de yapabilecek, el izlerinin alçı kalıplarını çıkartabilecek, kuyumcuda bu anlamlı güne özel bileklik ve kolye yapabilecek, hamurdan çiçek tasarlayabilecek ve radyoda birlikte program sunabilecek.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...