Tgrt Haber
30 Kasım 2021 15:06

Covid-19 destek parasıyla lüks araba saat alıp gününü gün etti!

ABD'nin Teksas eyaletinde bağlı Houston şehrinde yaşayan Lee Price, Covid-19 destek parasıyla son model Lamborghini, Rolex saat alıp gününü gün etti.

Covid-19 destek parasıyla lüks araba saat alıp gününü gün etti!
covid-19,para,saat,araba

Lee Price, ABD'nin verdiği Covid-19 destek parasıyla oldukça lük bir hayat yaşadı. Kendisine Lamborghini, Rolex saat, Ford kamyonet gibi oldukça lüks alımlar yapan Price, dün görülen davada 9 yıl iki ay hapis cezasına çarptırıldı. Price'ın başvurularda ölü bir kişinin adını kullandığı ortaya çıktı. Savcılar, Price'ın ülkedeki işletmelere Covid-19 desteği sağlamak amacıyla başlatılan Maaş Çeki Koruma Programı'na 3 sahte işletme adıyla başvurduğunu söylediler. 

Yetkililer, Price'ın başvuruların ardından toplamda 1,6 milyon dolar yani yaklaşık 20 milyon TL aldığını belirtti. New York Post'un haberine göre, Price 233 bin dolar (yaklaşık 3 milyon TL) değerinde bir Lamborghini, 85 bin dolar (yaklaşık 1 milyon TL) değerinde Ford kamyonet, 14 bin dolar (yaklaşık 180 bin TL) değerinde Rolex saat gibi pek çok lüks alışveriş yaptı.

Covid-19 destek parasıyla lüks araba saat alıp gününü gün etti!

Price, eğlence mekanlarında da binlerce dolar harcadı, 100 bin doları yani yaklaşık 1 milyon 300 bin TL'yi aşkın bir fiyata da ofis kiraladı.

Ayrıca Price'ın elindeki 700 bin dolar (yaklaşık 9 milyon TL) değeri bulan nakit ve mal varlığına el konduğu duyuruldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...