Tgrt Haber
08 Şubat 2019 16:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan kenevir üretimi yapılacak 20'nci ili açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan kenevir üretiminde bundan önce açıklanan 19 ile bir yenisi daha ekledi. Kenevir üretimi kapsamında Sivas'ı 20'nci il olarak eklediklerini kaydeden Erdoğan, ''Artık Sivas'ta kenevir üretilecek. Bu kenevirle bez torbamızı üreteceğiz. Naylon poşet olmayacak.'' diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kenevir üretimi yapılacak 20'nci ili açıkladı
recep tayyip erdoğan,,kenevir,,sivas,,kenevir üretimi,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen Sivas Mitingi'nde konuştu.

Eski stadın yerine 55 bin metrekarelik alana millet bahçesi yapılacağını açıklayan Erdoğan, ''İçinde de genişçe bir millet kıraathanesi yapıyoruz. Bu kıraathanede gençlerimiz kahvesiyle, çayıyla beraber hem dersini çalışacak, hem kitabını okuyacak. Ama bunu CHP anlayamadı.'' diye konuştu.

20. il Sivas olacak
Kenevir üretimi kapsamında Sivas'ı 20'nci il olarak eklediklerini de açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Artık Sivas'ta kenevir üretilecek. Bu kenevirle bez torbamızı üreteceğiz. Naylon poşet olmayacak.'' dedi.

İzmir, Uşak, Kütahya, Burdur, Antalya, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Sinop, Samsun, Çorum, Amasya, Ordu, Tokat, Yozgat, Kayseri, Malatya ve Rize'de kenevirin ekimi izinle serbest hale getirilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...