Tgrt Haber
08 Aralık 2019 11:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan övdü talep arttı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, kendisine ikram edilen Kastamonu pastırmasını yedikten sonra, “Mantıda Kayseri, pastırmada Kastamonu” demesi üzerine Kastamonu pastırmasına talepler arttı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan övdü talep arttı
kastamonu pastırması,,cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan,

Ünlü gurme Vedat Milor’dan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da lezzetini beğendiği Kastamonu pastırması üreticisinin yüzünü güldürdü.

Pastırmaya yönelik taleplerin arttı

Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerinin ardından Kastamonu pastırmasına yönelik taleplerin arttığını açıkladı.

 “Kastamonu pastırması daha iyi”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları toplantısının ardından kendisine ikram edilen Kastamonu pastırmasını yedikten sonra, Kayserili olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ye takılarak, “Kastamonu pastırması daha iyi” demişti.

“Mantıda Kayseri, pastırmada Kastamonu"

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Mantıda Kayseri, pastırmada Kastamonu” demesi üzerine Kastamonu pastırmasına özellikle il dışından talep arttı. Pastırma üreticileri, pastırmaya yönelik talebin arttığını ve bundan dolayı da memnuniyet duyduklarını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...